DE BOUVIER HONDENSPECIAL

Contactgegevens DE BOUVIER HONDENSPECIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BOUVIER HONDENSPECIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BOUVIER HONDENSPECIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALLAARAARD 6; 2220; HALLAAR, België

Telefoon (phone): 15246753 (+32-15246753) 15246753 (+32-15246753)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BOUVIER HONDENSPECIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BOUVIER HONDENSPECIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BOUVIER HONDENSPECIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BOUVIER HONDENSPECIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BOUVIER HONDENSPECIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BOUVIER HONDENSPECIAL
Products information DE BOUVIER HONDENSPECIAL

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE BOUVIER HONDENSPECIAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Huisdierenkwekers; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BOUVIER HONDENSPECIAL
(Get full report from official database of BE for DE BOUVIER HONDENSPECIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BOUVIER HONDENSPECIAL
Addition kinds of activities for DE BOUVIER HONDENSPECIAL

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij DE BOUVIER HONDENSPECIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BOUVIER HONDENSPECIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DE BOUVIER HONDENSPECIAL in sociale netwerken
Look for responds of DE BOUVIER HONDENSPECIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Laat een reactie achter voor DE BOUVIER HONDENSPECIAL. DE BOUVIER HONDENSPECIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BOUVIER HONDENSPECIAL. Leave a respond for DE BOUVIER HONDENSPECIAL. DE BOUVIER HONDENSPECIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BOUVIER HONDENSPECIAL op de google maps. Adres en contacten DE BOUVIER HONDENSPECIAL
Location of DE BOUVIER HONDENSPECIAL on the google maps. Address and contacts of DE BOUVIER HONDENSPECIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BOUVIER HONDENSPECIAL DE BOUVIER HONDENSPECIAL: LEO DE TROCH | Olidee Design SPRL | Georges | EXTRAZONE LANAKEN | ROGER STERNOTTE

Other related companies as DE BOUVIER HONDENSPECIAL: LEO DE TROCH | Olidee Design SPRL | Georges | EXTRAZONE LANAKEN | ROGER STERNOTTE

DE BOUVIER HONDENSPECIAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BOUVIER HONDENSPECIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf DE BOUVIER HONDENSPECIAL bevindt zich op het adres: HALLAARAARD 6; 2220; HALLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Huisdierenkwekers; Royal Canin. Producten gemaakt in DE BOUVIER HONDENSPECIAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BOUVIER HONDENSPECIAL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BOUVIER HONDENSPECIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BOUVIER HONDENSPECIAL, openstaande posities, locatie van DE BOUVIER HONDENSPECIAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BOUVIER HONDENSPECIAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BOUVIER HONDENSPECIAL, company assigned to the tax number BE03759490966. The company DE BOUVIER HONDENSPECIAL is located at the address: HALLAARAARD 6; 2220; HALLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Huisdierenkwekers; Royal Canin. Products created in DE BOUVIER HONDENSPECIAL were not found.
The main activity of DE BOUVIER HONDENSPECIAL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BOUVIER HONDENSPECIAL is not available. You also can look at reviews of DE BOUVIER HONDENSPECIAL, open positions, location of DE BOUVIER HONDENSPECIAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BOUVIER HONDENSPECIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BOUVIER HONDENSPECIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BOUVIER HONDENSPECIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BOUVIER HONDENSPECIAL, employees, financial statistics.