TOILETTAGE DES MAQUISARDS

Contactgegevens TOILETTAGE DES MAQUISARDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOILETTAGE DES MAQUISARDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOILETTAGE DES MAQUISARDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MAQUISARDS 42; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 43368160 (+32-43368160) 43368160 (+32-43368160)

Fax (fax): +32 (11) 966-13-85 +32 (11) 966-13-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOILETTAGE DES MAQUISARDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOILETTAGE DES MAQUISARDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOILETTAGE DES MAQUISARDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOILETTAGE DES MAQUISARDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOILETTAGE DES MAQUISARDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOILETTAGE DES MAQUISARDS
Products information TOILETTAGE DES MAQUISARDS

BTW identificatienummer (tax): BE05154754638
Ondernemingsnummer: 2377136230
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TOILETTAGE DES MAQUISARDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOILETTAGE DES MAQUISARDS
(Get full report from official database of BE for TOILETTAGE DES MAQUISARDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOILETTAGE DES MAQUISARDS
Addition kinds of activities for TOILETTAGE DES MAQUISARDS

36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij TOILETTAGE DES MAQUISARDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOILETTAGE DES MAQUISARDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van TOILETTAGE DES MAQUISARDS in sociale netwerken
Look for responds of TOILETTAGE DES MAQUISARDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Laat een reactie achter voor TOILETTAGE DES MAQUISARDS. TOILETTAGE DES MAQUISARDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOILETTAGE DES MAQUISARDS. Leave a respond for TOILETTAGE DES MAQUISARDS. TOILETTAGE DES MAQUISARDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOILETTAGE DES MAQUISARDS op de google maps. Adres en contacten TOILETTAGE DES MAQUISARDS
Location of TOILETTAGE DES MAQUISARDS on the google maps. Address and contacts of TOILETTAGE DES MAQUISARDS

Andere gerelateerde bedrijven als come TOILETTAGE DES MAQUISARDS TOILETTAGE DES MAQUISARDS: MIMOSA | VOEGWERKEN DE SCHINKEL LODE | FASHION | MARIA SPODEN | AXA

Other related companies as TOILETTAGE DES MAQUISARDS: MIMOSA | VOEGWERKEN DE SCHINKEL LODE | FASHION | MARIA SPODEN | AXA

TOILETTAGE DES MAQUISARDS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOILETTAGE DES MAQUISARDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05154754638. Het bedrijf TOILETTAGE DES MAQUISARDS bevindt zich op het adres: RUE DES MAQUISARDS 42; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in TOILETTAGE DES MAQUISARDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOILETTAGE DES MAQUISARDS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOILETTAGE DES MAQUISARDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOILETTAGE DES MAQUISARDS, openstaande posities, locatie van TOILETTAGE DES MAQUISARDS op de kaart.

TOILETTAGE DES MAQUISARDS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOILETTAGE DES MAQUISARDS, company assigned to the tax number BE05154754638. The company TOILETTAGE DES MAQUISARDS is located at the address: RUE DES MAQUISARDS 42; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in TOILETTAGE DES MAQUISARDS were not found.
The main activity of TOILETTAGE DES MAQUISARDS is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOILETTAGE DES MAQUISARDS is not available. You also can look at reviews of TOILETTAGE DES MAQUISARDS, open positions, location of TOILETTAGE DES MAQUISARDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOILETTAGE DES MAQUISARDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOILETTAGE DES MAQUISARDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOILETTAGE DES MAQUISARDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOILETTAGE DES MAQUISARDS, employees, financial statistics.