PENSION GRANDE COLLINE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PENSION GRANDE COLLINE
Private companiesCoal Mining • PENSION GRANDE COLLINE

Contactgegevens PENSION GRANDE COLLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PENSION GRANDE COLLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PENSION GRANDE COLLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 13; 7730; ESTAIMPUIS, België

Telefoon (phone): 69353607 (+32-69353607) 69353607 (+32-69353607)

Fax (fax): +32 (60) 314-93-17 +32 (60) 314-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PENSION GRANDE COLLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PENSION GRANDE COLLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PENSION GRANDE COLLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PENSION GRANDE COLLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PENSION GRANDE COLLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PENSION GRANDE COLLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PENSION GRANDE COLLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PENSION GRANDE COLLINE
Products information PENSION GRANDE COLLINE

BTW identificatienummer (tax): BE02446899414
Ondernemingsnummer: 3313446044
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PENSION GRANDE COLLINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PENSION GRANDE COLLINE
(Get full report from official database of BE for PENSION GRANDE COLLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PENSION GRANDE COLLINE
Addition kinds of activities for PENSION GRANDE COLLINE

28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
34420300. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
51980103. Emailen | Enamels

Werken bij PENSION GRANDE COLLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PENSION GRANDE COLLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PENSION GRANDE COLLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PENSION GRANDE COLLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

Zoek naar antwoorden van PENSION GRANDE COLLINE in sociale netwerken
Look for responds of PENSION GRANDE COLLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PENSION GRANDE COLLINE. Laat een reactie achter voor PENSION GRANDE COLLINE. PENSION GRANDE COLLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PENSION GRANDE COLLINE. Leave a respond for PENSION GRANDE COLLINE. PENSION GRANDE COLLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PENSION GRANDE COLLINE op de google maps. Adres en contacten PENSION GRANDE COLLINE
Location of PENSION GRANDE COLLINE on the google maps. Address and contacts of PENSION GRANDE COLLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PENSION GRANDE COLLINE PENSION GRANDE COLLINE: EURAL | DBL Internationale Inc | Bonte V | Gilles T | Desmet R

Other related companies as PENSION GRANDE COLLINE: EURAL | DBL Internationale Inc | Bonte V | Gilles T | Desmet R

PENSION GRANDE COLLINE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PENSION GRANDE COLLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02446899414. Het bedrijf PENSION GRANDE COLLINE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 13; 7730; ESTAIMPUIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in PENSION GRANDE COLLINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PENSION GRANDE COLLINE is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PENSION GRANDE COLLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PENSION GRANDE COLLINE, openstaande posities, locatie van PENSION GRANDE COLLINE op de kaart.

PENSION GRANDE COLLINE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PENSION GRANDE COLLINE, company assigned to the tax number BE02446899414. The company PENSION GRANDE COLLINE is located at the address: RUE DE LA STATION 13; 7730; ESTAIMPUIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in PENSION GRANDE COLLINE were not found.
The main activity of PENSION GRANDE COLLINE is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PENSION GRANDE COLLINE is not available. You also can look at reviews of PENSION GRANDE COLLINE, open positions, location of PENSION GRANDE COLLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PENSION GRANDE COLLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PENSION GRANDE COLLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PENSION GRANDE COLLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PENSION GRANDE COLLINE, employees, financial statistics.