LES DALMATIENS

Contactgegevens LES DALMATIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES DALMATIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES DALMATIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BELLE CROIX 17; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43845621 (+32-43845621) 43845621 (+32-43845621)

Fax (fax): +32 (61) 325-80-28 +32 (61) 325-80-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES DALMATIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES DALMATIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES DALMATIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES DALMATIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES DALMATIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES DALMATIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES DALMATIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES DALMATIENS
Products information LES DALMATIENS

BTW identificatienummer (tax): BE07719787597
Ondernemingsnummer: 7828277587
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LES DALMATIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES DALMATIENS
(Get full report from official database of BE for LES DALMATIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES DALMATIENS
Addition kinds of activities for LES DALMATIENS

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
56990301. Badpakken | Bathing suits
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij LES DALMATIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES DALMATIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES DALMATIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES DALMATIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LES DALMATIENS in sociale netwerken
Look for responds of LES DALMATIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES DALMATIENS. Laat een reactie achter voor LES DALMATIENS. LES DALMATIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES DALMATIENS. Leave a respond for LES DALMATIENS. LES DALMATIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES DALMATIENS op de google maps. Adres en contacten LES DALMATIENS
Location of LES DALMATIENS on the google maps. Address and contacts of LES DALMATIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES DALMATIENS LES DALMATIENS: Maijinckx Bart | HEAUMERIE CASQUE D'OR | BRUNO VANDENAMEELE | VAN DE COTTE ELKE | FRANK IDE

Other related companies as LES DALMATIENS: Maijinckx Bart | HEAUMERIE CASQUE D'OR | BRUNO VANDENAMEELE | VAN DE COTTE ELKE | FRANK IDE

LES DALMATIENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES DALMATIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719787597. Het bedrijf LES DALMATIENS bevindt zich op het adres: RUE BELLE CROIX 17; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in LES DALMATIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES DALMATIENS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES DALMATIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES DALMATIENS, openstaande posities, locatie van LES DALMATIENS op de kaart.

LES DALMATIENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES DALMATIENS, company assigned to the tax number BE07719787597. The company LES DALMATIENS is located at the address: RUE BELLE CROIX 17; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in LES DALMATIENS were not found.
The main activity of LES DALMATIENS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES DALMATIENS is not available. You also can look at reviews of LES DALMATIENS, open positions, location of LES DALMATIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES DALMATIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES DALMATIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES DALMATIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES DALMATIENS, employees, financial statistics.