LE TOILETTAGE DE "MICH"

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LE TOILETTAGE DE "MICH"
Private companiesHealth Services • LE TOILETTAGE DE "MICH"

Contactgegevens LE TOILETTAGE DE "MICH": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE TOILETTAGE DE "MICH": address, phone, fax, email, website, opening hours

LE TOILETTAGE DE "MICH"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COQ 2BB; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 23510361 (+32-23510361) 23510361 (+32-23510361)

Fax (fax): +32 (67) 675-11-95 +32 (67) 675-11-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE TOILETTAGE DE "MICH": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE TOILETTAGE DE "MICH""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE TOILETTAGE DE "MICH""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE TOILETTAGE DE "MICH", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE TOILETTAGE DE "MICH". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE TOILETTAGE DE "MICH", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE TOILETTAGE DE "MICH". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE TOILETTAGE DE "MICH"
Products information LE TOILETTAGE DE "MICH"

BTW identificatienummer (tax): BE09435302734
Ondernemingsnummer: 3485931396
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LE TOILETTAGE DE "MICH" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE TOILETTAGE DE "MICH"
(Get full report from official database of BE for LE TOILETTAGE DE "MICH")

Aanvulling soorten activiteiten voor LE TOILETTAGE DE "MICH"
Addition kinds of activities for LE TOILETTAGE DE "MICH"

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn

Werken bij LE TOILETTAGE DE "MICH": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE TOILETTAGE DE "MICH": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE TOILETTAGE DE "MICH". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE TOILETTAGE DE "MICH". Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van LE TOILETTAGE DE "MICH" in sociale netwerken
Look for responds of LE TOILETTAGE DE "MICH" in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE TOILETTAGE DE "MICH". Laat een reactie achter voor LE TOILETTAGE DE "MICH". LE TOILETTAGE DE "MICH" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE TOILETTAGE DE "MICH". Leave a respond for LE TOILETTAGE DE "MICH". LE TOILETTAGE DE "MICH" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE TOILETTAGE DE "MICH" op de google maps. Adres en contacten LE TOILETTAGE DE "MICH"
Location of LE TOILETTAGE DE "MICH" on the google maps. Address and contacts of LE TOILETTAGE DE "MICH"

Andere gerelateerde bedrijven als come LE TOILETTAGE DE "MICH" LE TOILETTAGE DE "MICH": Patlie | De Bruyn P | LES FR?RES ROMANO | Investisseur (L') | G. DETHIER

Other related companies as LE TOILETTAGE DE "MICH": Patlie | De Bruyn P | LES FR?RES ROMANO | Investisseur (L') | G. DETHIER

LE TOILETTAGE DE "MICH" is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE TOILETTAGE DE "MICH", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435302734. Het bedrijf LE TOILETTAGE DE "MICH" bevindt zich op het adres: RUE DU COQ 2BB; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in LE TOILETTAGE DE "MICH" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE TOILETTAGE DE "MICH" is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE TOILETTAGE DE "MICH" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE TOILETTAGE DE "MICH", openstaande posities, locatie van LE TOILETTAGE DE "MICH" op de kaart.

LE TOILETTAGE DE "MICH" is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE TOILETTAGE DE "MICH", company assigned to the tax number BE09435302734. The company LE TOILETTAGE DE "MICH" is located at the address: RUE DU COQ 2BB; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in LE TOILETTAGE DE "MICH" were not found.
The main activity of LE TOILETTAGE DE "MICH" is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE TOILETTAGE DE "MICH" is not available. You also can look at reviews of LE TOILETTAGE DE "MICH", open positions, location of LE TOILETTAGE DE "MICH" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE TOILETTAGE DE "MICH", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE TOILETTAGE DE "MICH", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE TOILETTAGE DE "MICH", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE TOILETTAGE DE "MICH", employees, financial statistics.