PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Contactgegevens PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): address, phone, fax, email, website, opening hours

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33553460 (+32-33553460) 33553460 (+32-33553460)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Products information PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
(Get full report from official database of BE for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C))

Aanvulling soorten activiteiten voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Addition kinds of activities for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
50230100. Keukengerei | Kitchenware
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental

Werken bij PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) in sociale netwerken
Look for responds of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Laat een reactie achter voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Leave a respond for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) op de google maps. Adres en contacten PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Location of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on the google maps. Address and contacts of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Andere gerelateerde bedrijven als come PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): FLALBECON BVBA | R.D. CENTRUM | CORTINA | HOTEL PRINSE | ETIENNE POELMAN

Other related companies as PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): FLALBECON BVBA | R.D. CENTRUM | CORTINA | HOTEL PRINSE | ETIENNE POELMAN

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), openstaande posities, locatie van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) op de kaart.

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), company assigned to the tax number BE01266967773. The company PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) were not found.
The main activity of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is not available. You also can look at reviews of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), open positions, location of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), employees, financial statistics.