HONDENKAPSALON JESSIE

Contactgegevens HONDENKAPSALON JESSIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENKAPSALON JESSIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENKAPSALON JESSIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLERKENSTRAAT 45; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57486414 (+32-57486414) 57486414 (+32-57486414)

Fax (fax): +32 (61) 709-18-60 +32 (61) 709-18-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENKAPSALON JESSIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENKAPSALON JESSIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENKAPSALON JESSIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENKAPSALON JESSIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENKAPSALON JESSIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENKAPSALON JESSIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENKAPSALON JESSIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENKAPSALON JESSIE
Products information HONDENKAPSALON JESSIE

BTW identificatienummer (tax): BE09321594238
Ondernemingsnummer: 9298248291
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HONDENKAPSALON JESSIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENKAPSALON JESSIE
(Get full report from official database of BE for HONDENKAPSALON JESSIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENKAPSALON JESSIE
Addition kinds of activities for HONDENKAPSALON JESSIE

3711. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
32920204. Gordelroos, asbestcement | Shingles, asbestos cement
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
54619901. bagels | Bagels
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies

Werken bij HONDENKAPSALON JESSIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENKAPSALON JESSIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENKAPSALON JESSIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENKAPSALON JESSIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van HONDENKAPSALON JESSIE in sociale netwerken
Look for responds of HONDENKAPSALON JESSIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENKAPSALON JESSIE. Laat een reactie achter voor HONDENKAPSALON JESSIE. HONDENKAPSALON JESSIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENKAPSALON JESSIE. Leave a respond for HONDENKAPSALON JESSIE. HONDENKAPSALON JESSIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENKAPSALON JESSIE op de google maps. Adres en contacten HONDENKAPSALON JESSIE
Location of HONDENKAPSALON JESSIE on the google maps. Address and contacts of HONDENKAPSALON JESSIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENKAPSALON JESSIE HONDENKAPSALON JESSIE: D. DECAMP | Velitek CVBA | CHOCOLATE DREAMS | LADBROKE | Flamuri ASBL

Other related companies as HONDENKAPSALON JESSIE: D. DECAMP | Velitek CVBA | CHOCOLATE DREAMS | LADBROKE | Flamuri ASBL

HONDENKAPSALON JESSIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENKAPSALON JESSIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09321594238. Het bedrijf HONDENKAPSALON JESSIE bevindt zich op het adres: KLERKENSTRAAT 45; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in HONDENKAPSALON JESSIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONDENKAPSALON JESSIE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENKAPSALON JESSIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENKAPSALON JESSIE, openstaande posities, locatie van HONDENKAPSALON JESSIE op de kaart.

HONDENKAPSALON JESSIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENKAPSALON JESSIE, company assigned to the tax number BE09321594238. The company HONDENKAPSALON JESSIE is located at the address: KLERKENSTRAAT 45; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in HONDENKAPSALON JESSIE were not found.
The main activity of HONDENKAPSALON JESSIE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENKAPSALON JESSIE is not available. You also can look at reviews of HONDENKAPSALON JESSIE, open positions, location of HONDENKAPSALON JESSIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENKAPSALON JESSIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENKAPSALON JESSIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENKAPSALON JESSIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENKAPSALON JESSIE, employees, financial statistics.