HONDENKAPSALON IDEE-FIXE

Contactgegevens HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENKAPSALON IDEE-FIXE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKHOEKSTRAAT 62; 2540; HOVE, België

Telefoon (phone): 34550213 (+32-34550213) 34550213 (+32-34550213)

Fax (fax): +32 (60) 471-10-45 +32 (60) 471-10-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENKAPSALON IDEE-FIXE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENKAPSALON IDEE-FIXE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENKAPSALON IDEE-FIXE
Products information HONDENKAPSALON IDEE-FIXE

BTW identificatienummer (tax): BE01293884277
Ondernemingsnummer: 1468292236
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HONDENKAPSALON IDEE-FIXE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENKAPSALON IDEE-FIXE
(Get full report from official database of BE for HONDENKAPSALON IDEE-FIXE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENKAPSALON IDEE-FIXE
Addition kinds of activities for HONDENKAPSALON IDEE-FIXE

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
26720106. Geolied papier: gemaakt van aangekochte materialen | Oiled paper: made from purchased materials
32990100. Mica producten | Mica products
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE in sociale netwerken
Look for responds of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Laat een reactie achter voor HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. HONDENKAPSALON IDEE-FIXE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. Leave a respond for HONDENKAPSALON IDEE-FIXE. HONDENKAPSALON IDEE-FIXE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENKAPSALON IDEE-FIXE op de google maps. Adres en contacten HONDENKAPSALON IDEE-FIXE
Location of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE on the google maps. Address and contacts of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENKAPSALON IDEE-FIXE HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: Daskalides | Isljamaj | ECOLE FOND. COMMUNALE | MINH CHANH LE | Bahtchevanova Antonia

Other related companies as HONDENKAPSALON IDEE-FIXE: Daskalides | Isljamaj | ECOLE FOND. COMMUNALE | MINH CHANH LE | Bahtchevanova Antonia

HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01293884277. Het bedrijf HONDENKAPSALON IDEE-FIXE bevindt zich op het adres: BEEKHOEKSTRAAT 62; 2540; HOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in HONDENKAPSALON IDEE-FIXE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, openstaande posities, locatie van HONDENKAPSALON IDEE-FIXE op de kaart.

HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, company assigned to the tax number BE01293884277. The company HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is located at the address: BEEKHOEKSTRAAT 62; 2540; HOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in HONDENKAPSALON IDEE-FIXE were not found.
The main activity of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE is not available. You also can look at reviews of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, open positions, location of HONDENKAPSALON IDEE-FIXE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENKAPSALON IDEE-FIXE, employees, financial statistics.