HONDENKAPSALON CARESSE

Contactgegevens HONDENKAPSALON CARESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENKAPSALON CARESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENKAPSALON CARESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BULSSTRAAT 1; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11377659 (+32-11377659) 11377659 (+32-11377659)

Fax (fax): +32 (83) 872-11-72 +32 (83) 872-11-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENKAPSALON CARESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENKAPSALON CARESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENKAPSALON CARESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENKAPSALON CARESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENKAPSALON CARESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENKAPSALON CARESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENKAPSALON CARESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENKAPSALON CARESSE
Products information HONDENKAPSALON CARESSE

BTW identificatienummer (tax): BE08801391601
Ondernemingsnummer: 8367156982
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HONDENKAPSALON CARESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENKAPSALON CARESSE
(Get full report from official database of BE for HONDENKAPSALON CARESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENKAPSALON CARESSE
Addition kinds of activities for HONDENKAPSALON CARESSE

809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
59620200. Drank automaten | Beverage vending machines

Werken bij HONDENKAPSALON CARESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENKAPSALON CARESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENKAPSALON CARESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENKAPSALON CARESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van HONDENKAPSALON CARESSE in sociale netwerken
Look for responds of HONDENKAPSALON CARESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENKAPSALON CARESSE. Laat een reactie achter voor HONDENKAPSALON CARESSE. HONDENKAPSALON CARESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENKAPSALON CARESSE. Leave a respond for HONDENKAPSALON CARESSE. HONDENKAPSALON CARESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENKAPSALON CARESSE op de google maps. Adres en contacten HONDENKAPSALON CARESSE
Location of HONDENKAPSALON CARESSE on the google maps. Address and contacts of HONDENKAPSALON CARESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENKAPSALON CARESSE HONDENKAPSALON CARESSE: LE FERMOIR SA | FLCARTONNERIE DE THULIN SA | T.C. HERNIEUWENBURG | LA VERVI?TOISE | KAREL VANDERSTEEN

Other related companies as HONDENKAPSALON CARESSE: LE FERMOIR SA | FLCARTONNERIE DE THULIN SA | T.C. HERNIEUWENBURG | LA VERVI?TOISE | KAREL VANDERSTEEN

HONDENKAPSALON CARESSE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENKAPSALON CARESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08801391601. Het bedrijf HONDENKAPSALON CARESSE bevindt zich op het adres: BULSSTRAAT 1; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in HONDENKAPSALON CARESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONDENKAPSALON CARESSE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENKAPSALON CARESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENKAPSALON CARESSE, openstaande posities, locatie van HONDENKAPSALON CARESSE op de kaart.

HONDENKAPSALON CARESSE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENKAPSALON CARESSE, company assigned to the tax number BE08801391601. The company HONDENKAPSALON CARESSE is located at the address: BULSSTRAAT 1; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in HONDENKAPSALON CARESSE were not found.
The main activity of HONDENKAPSALON CARESSE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENKAPSALON CARESSE is not available. You also can look at reviews of HONDENKAPSALON CARESSE, open positions, location of HONDENKAPSALON CARESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENKAPSALON CARESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENKAPSALON CARESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENKAPSALON CARESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENKAPSALON CARESSE, employees, financial statistics.