DANIELLE ZMUDA

Contactgegevens DANIELLE ZMUDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIELLE ZMUDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIELLE ZMUDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GENDARMERIE 51; 6790; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63388162 (+32-63388162) 63388162 (+32-63388162)

Fax (fax): +32 (63) 927-89-80 +32 (63) 927-89-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIELLE ZMUDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIELLE ZMUDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIELLE ZMUDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIELLE ZMUDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIELLE ZMUDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIELLE ZMUDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIELLE ZMUDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIELLE ZMUDA
Products information DANIELLE ZMUDA

BTW identificatienummer (tax): BE07737091064
Ondernemingsnummer: 6552490234
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DANIELLE ZMUDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIELLE ZMUDA
(Get full report from official database of BE for DANIELLE ZMUDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIELLE ZMUDA
Addition kinds of activities for DANIELLE ZMUDA

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
35370109. Skiddozen, metaal | Skid boxes, metal
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage
79410105. Voetbalclub | Soccer club
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij DANIELLE ZMUDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIELLE ZMUDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIELLE ZMUDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIELLE ZMUDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DANIELLE ZMUDA in sociale netwerken
Look for responds of DANIELLE ZMUDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIELLE ZMUDA. Laat een reactie achter voor DANIELLE ZMUDA. DANIELLE ZMUDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIELLE ZMUDA. Leave a respond for DANIELLE ZMUDA. DANIELLE ZMUDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIELLE ZMUDA op de google maps. Adres en contacten DANIELLE ZMUDA
Location of DANIELLE ZMUDA on the google maps. Address and contacts of DANIELLE ZMUDA

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIELLE ZMUDA DANIELLE ZMUDA: ADELIN DELMEZ | J.D. CARS | FEDERALE POLITIE | INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | Dyka Plastics NV

Other related companies as DANIELLE ZMUDA: ADELIN DELMEZ | J.D. CARS | FEDERALE POLITIE | INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | Dyka Plastics NV

DANIELLE ZMUDA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIELLE ZMUDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737091064. Het bedrijf DANIELLE ZMUDA bevindt zich op het adres: RUE DE LA GENDARMERIE 51; 6790; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in DANIELLE ZMUDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIELLE ZMUDA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIELLE ZMUDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIELLE ZMUDA, openstaande posities, locatie van DANIELLE ZMUDA op de kaart.

DANIELLE ZMUDA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIELLE ZMUDA, company assigned to the tax number BE07737091064. The company DANIELLE ZMUDA is located at the address: RUE DE LA GENDARMERIE 51; 6790; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in DANIELLE ZMUDA were not found.
The main activity of DANIELLE ZMUDA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIELLE ZMUDA is not available. You also can look at reviews of DANIELLE ZMUDA, open positions, location of DANIELLE ZMUDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIELLE ZMUDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIELLE ZMUDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIELLE ZMUDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIELLE ZMUDA, employees, financial statistics.