CONSTANT NACHTERGAELE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CONSTANT NACHTERGAELE
Private companiesCoal Mining • CONSTANT NACHTERGAELE

Contactgegevens CONSTANT NACHTERGAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTANT NACHTERGAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTANT NACHTERGAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSTERSTRAAT 21; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52216243 (+32-52216243) 52216243 (+32-52216243)

Fax (fax): +32 (87) 650-40-21 +32 (87) 650-40-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTANT NACHTERGAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTANT NACHTERGAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTANT NACHTERGAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTANT NACHTERGAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTANT NACHTERGAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTANT NACHTERGAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTANT NACHTERGAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTANT NACHTERGAELE
Products information CONSTANT NACHTERGAELE

BTW identificatienummer (tax): BE06879882812
Ondernemingsnummer: 1326019287
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CONSTANT NACHTERGAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTANT NACHTERGAELE
(Get full report from official database of BE for CONSTANT NACHTERGAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTANT NACHTERGAELE
Addition kinds of activities for CONSTANT NACHTERGAELE

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
30890207. Bekers, kunststoffen, behalve schuim | Cups, plastics, except foam
33660202. Propellers, schip: gegoten messing | Propellers, ship: cast brass
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
76992208. Reparatie van machines en uitrusting voor drukwerk | Printing trades machinery and equipment repair

Werken bij CONSTANT NACHTERGAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTANT NACHTERGAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTANT NACHTERGAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTANT NACHTERGAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van CONSTANT NACHTERGAELE in sociale netwerken
Look for responds of CONSTANT NACHTERGAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTANT NACHTERGAELE. Laat een reactie achter voor CONSTANT NACHTERGAELE. CONSTANT NACHTERGAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTANT NACHTERGAELE. Leave a respond for CONSTANT NACHTERGAELE. CONSTANT NACHTERGAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTANT NACHTERGAELE op de google maps. Adres en contacten CONSTANT NACHTERGAELE
Location of CONSTANT NACHTERGAELE on the google maps. Address and contacts of CONSTANT NACHTERGAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTANT NACHTERGAELE CONSTANT NACHTERGAELE: PLANET PIZZA | Giroflex S.A. | W.C. DE ZWALMTROTTERS | L'IMAGE MECANIQUE SC | Sprangers J

Other related companies as CONSTANT NACHTERGAELE: PLANET PIZZA | Giroflex S.A. | W.C. DE ZWALMTROTTERS | L'IMAGE MECANIQUE SC | Sprangers J

CONSTANT NACHTERGAELE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTANT NACHTERGAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879882812. Het bedrijf CONSTANT NACHTERGAELE bevindt zich op het adres: EKSTERSTRAAT 21; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in CONSTANT NACHTERGAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTANT NACHTERGAELE is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTANT NACHTERGAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTANT NACHTERGAELE, openstaande posities, locatie van CONSTANT NACHTERGAELE op de kaart.

CONSTANT NACHTERGAELE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTANT NACHTERGAELE, company assigned to the tax number BE06879882812. The company CONSTANT NACHTERGAELE is located at the address: EKSTERSTRAAT 21; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in CONSTANT NACHTERGAELE were not found.
The main activity of CONSTANT NACHTERGAELE is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTANT NACHTERGAELE is not available. You also can look at reviews of CONSTANT NACHTERGAELE, open positions, location of CONSTANT NACHTERGAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTANT NACHTERGAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTANT NACHTERGAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTANT NACHTERGAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTANT NACHTERGAELE, employees, financial statistics.