AU CABOT CHIC

Contactgegevens AU CABOT CHIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU CABOT CHIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU CABOT CHIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS PASTEUR 58; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43775903 (+32-43775903) 43775903 (+32-43775903)

Fax (fax): +32 (19) 108-21-13 +32 (19) 108-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU CABOT CHIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU CABOT CHIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU CABOT CHIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU CABOT CHIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU CABOT CHIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU CABOT CHIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU CABOT CHIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU CABOT CHIC
Products information AU CABOT CHIC

BTW identificatienummer (tax): BE05321197509
Ondernemingsnummer: 6390991210
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AU CABOT CHIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU CABOT CHIC
(Get full report from official database of BE for AU CABOT CHIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU CABOT CHIC
Addition kinds of activities for AU CABOT CHIC

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
50640207. Videocamera-audio-recorders (camcorders) | Video camera-audio recorders (camcorders)
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security

Werken bij AU CABOT CHIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU CABOT CHIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU CABOT CHIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU CABOT CHIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van AU CABOT CHIC in sociale netwerken
Look for responds of AU CABOT CHIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU CABOT CHIC. Laat een reactie achter voor AU CABOT CHIC. AU CABOT CHIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU CABOT CHIC. Leave a respond for AU CABOT CHIC. AU CABOT CHIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU CABOT CHIC op de google maps. Adres en contacten AU CABOT CHIC
Location of AU CABOT CHIC on the google maps. Address and contacts of AU CABOT CHIC

Andere gerelateerde bedrijven als come AU CABOT CHIC AU CABOT CHIC: MARIA PESCH | VERDIJCK | ETIENNE PLUMET | G.K. CARS | PAUL WOITRIN

Other related companies as AU CABOT CHIC: MARIA PESCH | VERDIJCK | ETIENNE PLUMET | G.K. CARS | PAUL WOITRIN

AU CABOT CHIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU CABOT CHIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05321197509. Het bedrijf AU CABOT CHIC bevindt zich op het adres: RUE LOUIS PASTEUR 58; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in AU CABOT CHIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU CABOT CHIC is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU CABOT CHIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU CABOT CHIC, openstaande posities, locatie van AU CABOT CHIC op de kaart.

AU CABOT CHIC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU CABOT CHIC, company assigned to the tax number BE05321197509. The company AU CABOT CHIC is located at the address: RUE LOUIS PASTEUR 58; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in AU CABOT CHIC were not found.
The main activity of AU CABOT CHIC is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AU CABOT CHIC is not available. You also can look at reviews of AU CABOT CHIC, open positions, location of AU CABOT CHIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU CABOT CHIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU CABOT CHIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU CABOT CHIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU CABOT CHIC, employees, financial statistics.