Drukkerij Van der Borght en Co NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Drukkerij Van der Borght en Co NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Drukkerij Van der Borght en Co NV

Contactgegevens Drukkerij Van der Borght en Co NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Van der Borght en Co NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Van der Borght en Co NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leenstraat 50 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Van der Borght en Co NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Van der Borght en Co NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Van der Borght en Co NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Van der Borght en Co NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Van der Borght en Co NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Van der Borght en Co NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Van der Borght en Co NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Van der Borght en Co NV
Products information Drukkerij Van der Borght en Co NV

BTW identificatienummer (tax): BE03597167968
Ondernemingsnummer: 1646820068
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Offset printing services; Printed matters,advertising matters

Product categorie (product category): Die Stamping,Steel Plate Engraving Relief Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Van der Borght en Co NV
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Van der Borght en Co NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Van der Borght en Co NV
Addition kinds of activities for Drukkerij Van der Borght en Co NV

593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
35520304. Verfmachines, textiel | Dyeing machinery, textile
50720301. Power handtools | Power handtools
80210102. endodontist | Endodontist
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Drukkerij Van der Borght en Co NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Van der Borght en Co NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Van der Borght en Co NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Van der Borght en Co NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Van der Borght en Co NV in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Van der Borght en Co NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Van der Borght en Co NV. Laat een reactie achter voor Drukkerij Van der Borght en Co NV. Drukkerij Van der Borght en Co NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Van der Borght en Co NV. Leave a respond for Drukkerij Van der Borght en Co NV. Drukkerij Van der Borght en Co NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Van der Borght en Co NV op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Van der Borght en Co NV
Location of Drukkerij Van der Borght en Co NV on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Van der Borght en Co NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Van der Borght en Co NV Drukkerij Van der Borght en Co NV: ACCOFISC | Cuylaerts H | SHELL | W.S.V. DE DARTELS | BDV NV

Other related companies as Drukkerij Van der Borght en Co NV: ACCOFISC | Cuylaerts H | SHELL | W.S.V. DE DARTELS | BDV NV

Drukkerij Van der Borght en Co NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Van der Borght en Co NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597167968. Het bedrijf Drukkerij Van der Borght en Co NV bevindt zich op het adres: Leenstraat 50 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Die Stamping,Steel Plate Engraving Relief Printing. Lijst met producten zijn Offset printing services; Printed matters,advertising matters.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Van der Borght en Co NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Van der Borght en Co NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Van der Borght en Co NV, openstaande posities, locatie van Drukkerij Van der Borght en Co NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Van der Borght en Co NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Van der Borght en Co NV, company assigned to the tax number BE03597167968. The company Drukkerij Van der Borght en Co NV is located at the address: Leenstraat 50 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Die Stamping,Steel Plate Engraving Relief Printing. List of products are Offset printing services; Printed matters,advertising matters.
The main activity of Drukkerij Van der Borght en Co NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Van der Borght en Co NV is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Van der Borght en Co NV, open positions, location of Drukkerij Van der Borght en Co NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Van der Borght en Co NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Van der Borght en Co NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Van der Borght en Co NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Van der Borght en Co NV, employees, financial statistics.