SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN
Private companiesMiscellaneous Retail • SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

Contactgegevens SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10) 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10)

Fax (fax): 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19) 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN
Products information SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

BTW identificatienummer (tax): BE05041320800
Ondernemingsnummer: 6740631103
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design

Product categorie (product category): Dictating machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN
(Get full report from official database of BE for SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN
Addition kinds of activities for SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
50120201. ambulances | Ambulances
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
72990902. Kostuumverhuur | Dress suit rental
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN in sociale netwerken
Look for responds of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Laat een reactie achter voor SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. Leave a respond for SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN. SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN op de google maps. Adres en contacten SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN
Location of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN on the google maps. Address and contacts of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: Pol-Gyp | COIFFURE ART & BEAUTة | JOZEF VAN LOON | COIFFURE VILLANOY | W.T.C. DE GRENSTRAPPERS

Other related companies as SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN: Pol-Gyp | COIFFURE ART & BEAUTة | JOZEF VAN LOON | COIFFURE VILLANOY | W.T.C. DE GRENSTRAPPERS

SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05041320800. Het bedrijf SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN bevindt zich op het adres: Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dictating machines. Lijst met producten zijn Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, openstaande posities, locatie van SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN op de kaart.

SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, company assigned to the tax number BE05041320800. The company SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is located at the address: Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dictating machines. List of products are Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
The main activity of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN is not available. You also can look at reviews of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, open positions, location of SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEED RACK SYSTEM-BERHIN MAGUIN, employees, financial statistics.