Océ-Belgium S.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Océ-Belgium S.A.
Private companiesEducational Services • Océ-Belgium S.A.

Contactgegevens Océ-Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Océ-Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Océ-Belgium S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jules Bordet 32 1140 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Océ-Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Océ-Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Océ-Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Océ-Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Océ-Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Océ-Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Océ-Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Océ-Belgium S.A.
Products information Océ-Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07889526367
Ondernemingsnummer: 3456268310
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Photocopiers,office copiers; Plotters; Printers

Product categorie (product category): Diazo Machines And Accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Océ-Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for Océ-Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Océ-Belgium S.A.
Addition kinds of activities for Océ-Belgium S.A.

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
73380102. Hervat schriftendienst | Resume writing service

Werken bij Océ-Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Océ-Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Océ-Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Océ-Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Océ-Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Océ-Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Océ-Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor Océ-Belgium S.A.. Océ-Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Océ-Belgium S.A.. Leave a respond for Océ-Belgium S.A.. Océ-Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Océ-Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten Océ-Belgium S.A.
Location of Océ-Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of Océ-Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Océ-Belgium S.A. Océ-Belgium S.A.: PWA RIEMST | PETITPAS MARC | SMEETS-HEYNEN | BANCONTACT-MISTER CASH | OLIVIER BOSSICART

Other related companies as Océ-Belgium S.A.: PWA RIEMST | PETITPAS MARC | SMEETS-HEYNEN | BANCONTACT-MISTER CASH | OLIVIER BOSSICART

Océ-Belgium S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Océ-Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07889526367. Het bedrijf Océ-Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Jules Bordet 32 1140 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diazo Machines And Accessories. Lijst met producten zijn Photocopiers,office copiers; Plotters; Printers.
De hoofdactiviteit van Océ-Belgium S.A. is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Océ-Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Océ-Belgium S.A., openstaande posities, locatie van Océ-Belgium S.A. op de kaart.

Océ-Belgium S.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Océ-Belgium S.A., company assigned to the tax number BE07889526367. The company Océ-Belgium S.A. is located at the address: Avenue Jules Bordet 32 1140 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diazo Machines And Accessories. List of products are Photocopiers,office copiers; Plotters; Printers.
The main activity of Océ-Belgium S.A. is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Océ-Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of Océ-Belgium S.A., open positions, location of Océ-Belgium S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Océ-Belgium S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Océ-Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Océ-Belgium S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Océ-Belgium S.A., employees, financial statistics.