Jan Van der Voort B.V.B.A.

Contactgegevens Jan Van der Voort B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan Van der Voort B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan Van der Voort B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidijk 26 2340 Vlimmeren, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan Van der Voort B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan Van der Voort B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan Van der Voort B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan Van der Voort B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan Van der Voort B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan Van der Voort B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan Van der Voort B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan Van der Voort B.V.B.A.
Products information Jan Van der Voort B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05236602783
Ondernemingsnummer: 2628173828
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Diamonds

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan Van der Voort B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Jan Van der Voort B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan Van der Voort B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Jan Van der Voort B.V.B.A.

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery

Werken bij Jan Van der Voort B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan Van der Voort B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan Van der Voort B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan Van der Voort B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Jan Van der Voort B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jan Van der Voort B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan Van der Voort B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Jan Van der Voort B.V.B.A.. Jan Van der Voort B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan Van der Voort B.V.B.A.. Leave a respond for Jan Van der Voort B.V.B.A.. Jan Van der Voort B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan Van der Voort B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Jan Van der Voort B.V.B.A.
Location of Jan Van der Voort B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Jan Van der Voort B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan Van der Voort B.V.B.A. Jan Van der Voort B.V.B.A.: Bussche Daniella | BLOEMEN PODEVIJN | Bruggeman Luc BVBA | GARAGE 4X4 EXTR?ME | Vitamientje('t)

Other related companies as Jan Van der Voort B.V.B.A.: Bussche Daniella | BLOEMEN PODEVIJN | Bruggeman Luc BVBA | GARAGE 4X4 EXTR?ME | Vitamientje('t)

Jan Van der Voort B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan Van der Voort B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236602783. Het bedrijf Jan Van der Voort B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Heidijk 26 2340 Vlimmeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diamonds. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van Jan Van der Voort B.V.B.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan Van der Voort B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan Van der Voort B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Jan Van der Voort B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jan Van der Voort B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jan Van der Voort B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05236602783. The company Jan Van der Voort B.V.B.A. is located at the address: Heidijk 26 2340 Vlimmeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diamonds. List of products are Diamonds.
The main activity of Jan Van der Voort B.V.B.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan Van der Voort B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Jan Van der Voort B.V.B.A., open positions, location of Jan Van der Voort B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan Van der Voort B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan Van der Voort B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan Van der Voort B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan Van der Voort B.V.B.A., employees, financial statistics.