Horizon Diamonds B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Horizon Diamonds B.V.B.A.
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Horizon Diamonds B.V.B.A.

Contactgegevens Horizon Diamonds B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horizon Diamonds B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horizon Diamonds B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schupstraat 1-7 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horizon Diamonds B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horizon Diamonds B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horizon Diamonds B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horizon Diamonds B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horizon Diamonds B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horizon Diamonds B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horizon Diamonds B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horizon Diamonds B.V.B.A.
Products information Horizon Diamonds B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01695159912
Ondernemingsnummer: 8739318847
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Diamonds

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horizon Diamonds B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Horizon Diamonds B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horizon Diamonds B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Horizon Diamonds B.V.B.A.

267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
764100. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
50210104. Filing units | Filing units
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij Horizon Diamonds B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horizon Diamonds B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horizon Diamonds B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horizon Diamonds B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Horizon Diamonds B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Horizon Diamonds B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horizon Diamonds B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Horizon Diamonds B.V.B.A.. Horizon Diamonds B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horizon Diamonds B.V.B.A.. Leave a respond for Horizon Diamonds B.V.B.A.. Horizon Diamonds B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horizon Diamonds B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Horizon Diamonds B.V.B.A.
Location of Horizon Diamonds B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Horizon Diamonds B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Horizon Diamonds B.V.B.A. Horizon Diamonds B.V.B.A.: E I G | Phil-Occas | Hannequart Ch | ETUDE & EXPANSION | HUIS ROBBEDOES

Other related companies as Horizon Diamonds B.V.B.A.: E I G | Phil-Occas | Hannequart Ch | ETUDE & EXPANSION | HUIS ROBBEDOES

Horizon Diamonds B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horizon Diamonds B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01695159912. Het bedrijf Horizon Diamonds B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Schupstraat 1-7 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamonds. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van Horizon Diamonds B.V.B.A. is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horizon Diamonds B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horizon Diamonds B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Horizon Diamonds B.V.B.A. op de kaart.

Horizon Diamonds B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horizon Diamonds B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01695159912. The company Horizon Diamonds B.V.B.A. is located at the address: Schupstraat 1-7 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamonds. List of products are Diamonds.
The main activity of Horizon Diamonds B.V.B.A. is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Horizon Diamonds B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Horizon Diamonds B.V.B.A., open positions, location of Horizon Diamonds B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horizon Diamonds B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horizon Diamonds B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horizon Diamonds B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horizon Diamonds B.V.B.A., employees, financial statistics.