Espediam B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Espediam B.V.B.A.
Private companiesBusiness Services • Espediam B.V.B.A.

Contactgegevens Espediam B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Espediam B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Espediam B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelikaanstraat 78Suite 1503 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Espediam B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Espediam B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Espediam B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Espediam B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Espediam B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Espediam B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Espediam B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Espediam B.V.B.A.
Products information Espediam B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03391174316
Ondernemingsnummer: 8263336181
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Diamonds

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Espediam B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Espediam B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Espediam B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Espediam B.V.B.A.

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
09120000. vinvis | Finfish
09130103. Oester bedden | Oyster beds
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials

Werken bij Espediam B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Espediam B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Espediam B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Espediam B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Espediam B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Espediam B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Espediam B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Espediam B.V.B.A.. Espediam B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Espediam B.V.B.A.. Leave a respond for Espediam B.V.B.A.. Espediam B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Espediam B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Espediam B.V.B.A.
Location of Espediam B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Espediam B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Espediam B.V.B.A. Espediam B.V.B.A.: Mecurius - Gnomen | NYS D. | Sarot Catherine | VIDEOLAND | VANDEKERCKHOVE JOHN BVBA

Other related companies as Espediam B.V.B.A.: Mecurius - Gnomen | NYS D. | Sarot Catherine | VIDEOLAND | VANDEKERCKHOVE JOHN BVBA

Espediam B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Espediam B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03391174316. Het bedrijf Espediam B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 78Suite 1503 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamonds. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van Espediam B.V.B.A. is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Espediam B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Espediam B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Espediam B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Espediam B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Espediam B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03391174316. The company Espediam B.V.B.A. is located at the address: Pelikaanstraat 78Suite 1503 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamonds. List of products are Diamonds.
The main activity of Espediam B.V.B.A. is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Espediam B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Espediam B.V.B.A., open positions, location of Espediam B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Espediam B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Espediam B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Espediam B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Espediam B.V.B.A., employees, financial statistics.