LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

Contactgegevens LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): ENGELSE WANDELING 2; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56221510 (+32-56221510) 56221510 (+32-56221510)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS
Products information LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS
(Get full report from official database of BE for LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS
Addition kinds of activities for LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental

Werken bij LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS in sociale netwerken
Look for responds of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Laat een reactie achter voor LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. Leave a respond for LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS. LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS op de google maps. Adres en contacten LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS
Location of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS on the google maps. Address and contacts of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: Degreef & Van Petegem | Beauve C | Cloet BVBA | FANN RELAXATIECENTRUM | de Vlam Ruth

Other related companies as LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS: Degreef & Van Petegem | Beauve C | Cloet BVBA | FANN RELAXATIECENTRUM | de Vlam Ruth

LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS bevindt zich op het adres: ENGELSE WANDELING 2; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, openstaande posities, locatie van LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS op de kaart.

LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is a company, that was registered 1985 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, company assigned to the tax number BE04401916503. The company LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is located at the address: ENGELSE WANDELING 2; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS were not found.
The main activity of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS is not available. You also can look at reviews of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, open positions, location of LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BUISSONNIبRE - TER FERRANTS, employees, financial statistics.