Huurland

Contactgegevens Huurland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huurland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huurland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 22 05; 0800 245 45 (+32-050 31 22 05; 0800 245 45) 050 31 22 05; 0800 245 45 (+32-050 31 22 05; 0800 245 45)

Fax (fax): 050 31 34 88 (+32-050 31 34 88) 050 31 34 88 (+32-050 31 34 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huurland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huurland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huurland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huurland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huurland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huurland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huurland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huurland
Products information Huurland

BTW identificatienummer (tax): BE06180053710
Ondernemingsnummer: 2924530029
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial)

Product categorie (product category): Diamond tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huurland
(Get full report from official database of BE for Huurland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huurland
Addition kinds of activities for Huurland

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
504599. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij Huurland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huurland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huurland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huurland. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Huurland in sociale netwerken
Look for responds of Huurland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huurland. Laat een reactie achter voor Huurland. Huurland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huurland. Leave a respond for Huurland. Huurland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huurland op de google maps. Adres en contacten Huurland
Location of Huurland on the google maps. Address and contacts of Huurland

Andere gerelateerde bedrijven als come Huurland Huurland: Franckson Marcel | D.C.I. | Van De Putte | DE BEES | Edge.be NV

Other related companies as Huurland: Franckson Marcel | D.C.I. | Van De Putte | DE BEES | Edge.be NV

Huurland is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huurland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06180053710. Het bedrijf Huurland bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond tools. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
De hoofdactiviteit van Huurland is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huurland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huurland, openstaande posities, locatie van Huurland op de kaart.

Huurland is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huurland, company assigned to the tax number BE06180053710. The company Huurland is located at the address: Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond tools. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
The main activity of Huurland is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huurland is not available. You also can look at reviews of Huurland, open positions, location of Huurland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huurland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huurland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huurland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huurland, employees, financial statistics.