EURO RENT FLANDERS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • EURO RENT FLANDERS
Private companiesMetal Mining • EURO RENT FLANDERS

Contactgegevens EURO RENT FLANDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO RENT FLANDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO RENT FLANDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45 (+32-09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45) 09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45 (+32-09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45)

Fax (fax): 09 221 05 73 (+32-09 221 05 73) 09 221 05 73 (+32-09 221 05 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO RENT FLANDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO RENT FLANDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO RENT FLANDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO RENT FLANDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO RENT FLANDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO RENT FLANDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO RENT FLANDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO RENT FLANDERS
Products information EURO RENT FLANDERS

BTW identificatienummer (tax): BE07736267089
Ondernemingsnummer: 1898956298
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Diamond tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO RENT FLANDERS
(Get full report from official database of BE for EURO RENT FLANDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO RENT FLANDERS
Addition kinds of activities for EURO RENT FLANDERS

514500. Banketbakkerij | Confectionery
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
24991001. Schalen, hout | Bowls, wood
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij EURO RENT FLANDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO RENT FLANDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO RENT FLANDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO RENT FLANDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

Zoek naar antwoorden van EURO RENT FLANDERS in sociale netwerken
Look for responds of EURO RENT FLANDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO RENT FLANDERS. Laat een reactie achter voor EURO RENT FLANDERS. EURO RENT FLANDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO RENT FLANDERS. Leave a respond for EURO RENT FLANDERS. EURO RENT FLANDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO RENT FLANDERS op de google maps. Adres en contacten EURO RENT FLANDERS
Location of EURO RENT FLANDERS on the google maps. Address and contacts of EURO RENT FLANDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO RENT FLANDERS EURO RENT FLANDERS: GILBERT DEPAMELAERE | VINILUX | Wertz M | INSTITUT MEDICO-SPORTIF | MARGUERITE ROMERO

Other related companies as EURO RENT FLANDERS: GILBERT DEPAMELAERE | VINILUX | Wertz M | INSTITUT MEDICO-SPORTIF | MARGUERITE ROMERO

EURO RENT FLANDERS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO RENT FLANDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07736267089. Het bedrijf EURO RENT FLANDERS bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamond tools. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van EURO RENT FLANDERS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO RENT FLANDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO RENT FLANDERS, openstaande posities, locatie van EURO RENT FLANDERS op de kaart.

EURO RENT FLANDERS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO RENT FLANDERS, company assigned to the tax number BE07736267089. The company EURO RENT FLANDERS is located at the address: Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamond tools. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of EURO RENT FLANDERS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO RENT FLANDERS is not available. You also can look at reviews of EURO RENT FLANDERS, open positions, location of EURO RENT FLANDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO RENT FLANDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO RENT FLANDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO RENT FLANDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO RENT FLANDERS, employees, financial statistics.