Venus Star B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Venus Star B.V.B.A.
Private companiesMembership Organizations • Venus Star B.V.B.A.

Contactgegevens Venus Star B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Venus Star B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Venus Star B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Venus Star B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Venus Star B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Venus Star B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Venus Star B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Venus Star B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Venus Star B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Venus Star B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Venus Star B.V.B.A.
Products information Venus Star B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08626708984
Ondernemingsnummer: 2817962646
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Diamonds

Product categorie (product category): Diamond Cutting Factories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Venus Star B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Venus Star B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Venus Star B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Venus Star B.V.B.A.

20460304. dextrose | Dextrose
20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij Venus Star B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Venus Star B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Venus Star B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Venus Star B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Venus Star B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Venus Star B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Venus Star B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Venus Star B.V.B.A.. Venus Star B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Venus Star B.V.B.A.. Leave a respond for Venus Star B.V.B.A.. Venus Star B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Venus Star B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Venus Star B.V.B.A.
Location of Venus Star B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Venus Star B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Venus Star B.V.B.A. Venus Star B.V.B.A.: FRANCIS VOS | O.C.A.S.C.-S.S.D. | KAMERTRAININGSCENTRUM | CRUYPLANTS-ELOY-HUPIN & ASSOCIES | PATRICK LASSENCE

Other related companies as Venus Star B.V.B.A.: FRANCIS VOS | O.C.A.S.C.-S.S.D. | KAMERTRAININGSCENTRUM | CRUYPLANTS-ELOY-HUPIN & ASSOCIES | PATRICK LASSENCE

Venus Star B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Venus Star B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08626708984. Het bedrijf Venus Star B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diamond Cutting Factories. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van Venus Star B.V.B.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Venus Star B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Venus Star B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Venus Star B.V.B.A. op de kaart.

Venus Star B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Venus Star B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08626708984. The company Venus Star B.V.B.A. is located at the address: Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diamond Cutting Factories. List of products are Diamonds.
The main activity of Venus Star B.V.B.A. is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Venus Star B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Venus Star B.V.B.A., open positions, location of Venus Star B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Venus Star B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Venus Star B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Venus Star B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Venus Star B.V.B.A., employees, financial statistics.