Saint-Gobain diamond products nv

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Saint-Gobain diamond products nv
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Saint-Gobain diamond products nv

Contactgegevens Saint-Gobain diamond products nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saint-Gobain diamond products nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saint-Gobain diamond products nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schalienhoevedreef 7 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 015.719 999 (+32-015.719 999) 015.719 999 (+32-015.719 999)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saint-Gobain diamond products nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saint-Gobain diamond products nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saint-Gobain diamond products nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saint-Gobain diamond products nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saint-Gobain diamond products nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saint-Gobain diamond products nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saint-Gobain diamond products nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saint-Gobain diamond products nv
Products information Saint-Gobain diamond products nv

BTW identificatienummer (tax): BE08287780761
Ondernemingsnummer: 8664337158
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Diamond saw blades; Diamond tools; Diamond working tools; Diamond-tipped circular saw blades; Diamond-tipped drill bits

Product categorie (product category): Diamond And Cubic Boron Nitride Cbn Grinding Wheels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saint-Gobain diamond products nv
(Get full report from official database of BE for Saint-Gobain diamond products nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saint-Gobain diamond products nv
Addition kinds of activities for Saint-Gobain diamond products nv

821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
50990201. cordwood | Cordwood
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij Saint-Gobain diamond products nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saint-Gobain diamond products nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saint-Gobain diamond products nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saint-Gobain diamond products nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van Saint-Gobain diamond products nv in sociale netwerken
Look for responds of Saint-Gobain diamond products nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saint-Gobain diamond products nv. Laat een reactie achter voor Saint-Gobain diamond products nv. Saint-Gobain diamond products nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saint-Gobain diamond products nv. Leave a respond for Saint-Gobain diamond products nv. Saint-Gobain diamond products nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saint-Gobain diamond products nv op de google maps. Adres en contacten Saint-Gobain diamond products nv
Location of Saint-Gobain diamond products nv on the google maps. Address and contacts of Saint-Gobain diamond products nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Saint-Gobain diamond products nv Saint-Gobain diamond products nv: VIVIEN CONNOLLY | Hoste BVBA | Dietz E | Relations & Promotion | Agro Depuydt NV

Other related companies as Saint-Gobain diamond products nv: VIVIEN CONNOLLY | Hoste BVBA | Dietz E | Relations & Promotion | Agro Depuydt NV

Saint-Gobain diamond products nv is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saint-Gobain diamond products nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08287780761. Het bedrijf Saint-Gobain diamond products nv bevindt zich op het adres: Schalienhoevedreef 7 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diamond And Cubic Boron Nitride Cbn Grinding Wheels. Lijst met producten zijn Diamond saw blades; Diamond tools; Diamond working tools; Diamond-tipped circular saw blades; Diamond-tipped drill bits.
De hoofdactiviteit van Saint-Gobain diamond products nv is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saint-Gobain diamond products nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saint-Gobain diamond products nv, openstaande posities, locatie van Saint-Gobain diamond products nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saint-Gobain diamond products nv is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saint-Gobain diamond products nv, company assigned to the tax number BE08287780761. The company Saint-Gobain diamond products nv is located at the address: Schalienhoevedreef 7 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diamond And Cubic Boron Nitride Cbn Grinding Wheels. List of products are Diamond saw blades; Diamond tools; Diamond working tools; Diamond-tipped circular saw blades; Diamond-tipped drill bits.
The main activity of Saint-Gobain diamond products nv is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Saint-Gobain diamond products nv is not available. You also can look at reviews of Saint-Gobain diamond products nv, open positions, location of Saint-Gobain diamond products nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saint-Gobain diamond products nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saint-Gobain diamond products nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saint-Gobain diamond products nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saint-Gobain diamond products nv, employees, financial statistics.