Pluczenik Diamond Company NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Pluczenik Diamond Company NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Pluczenik Diamond Company NV

Contactgegevens Pluczenik Diamond Company NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pluczenik Diamond Company NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pluczenik Diamond Company NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 51; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 20 80 (+32-03 232 20 80) 03 232 20 80 (+32-03 232 20 80)

Fax (fax): +32 (63) 610-74-32 +32 (63) 610-74-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pluczenik Diamond Company NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pluczenik Diamond Company NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pluczenik Diamond Company NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pluczenik Diamond Company NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pluczenik Diamond Company NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pluczenik Diamond Company NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pluczenik Diamond Company NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pluczenik Diamond Company NV
Products information Pluczenik Diamond Company NV

BTW identificatienummer (tax): BE05655456542
Ondernemingsnummer: 7174591064
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Pluczenik Diamond Company NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pluczenik Diamond Company NV
(Get full report from official database of BE for Pluczenik Diamond Company NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pluczenik Diamond Company NV
Addition kinds of activities for Pluczenik Diamond Company NV

259103. Venster tinten | Window shades
358600. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing

Werken bij Pluczenik Diamond Company NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pluczenik Diamond Company NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pluczenik Diamond Company NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pluczenik Diamond Company NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van Pluczenik Diamond Company NV in sociale netwerken
Look for responds of Pluczenik Diamond Company NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pluczenik Diamond Company NV. Laat een reactie achter voor Pluczenik Diamond Company NV. Pluczenik Diamond Company NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pluczenik Diamond Company NV. Leave a respond for Pluczenik Diamond Company NV. Pluczenik Diamond Company NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pluczenik Diamond Company NV op de google maps. Adres en contacten Pluczenik Diamond Company NV
Location of Pluczenik Diamond Company NV on the google maps. Address and contacts of Pluczenik Diamond Company NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pluczenik Diamond Company NV Pluczenik Diamond Company NV: Wieme R & P BVBA | DEXIA | ISAAK TEICHMAN | JANSEN J | JOEL GLIBERT

Other related companies as Pluczenik Diamond Company NV: Wieme R & P BVBA | DEXIA | ISAAK TEICHMAN | JANSEN J | JOEL GLIBERT

Pluczenik Diamond Company NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pluczenik Diamond Company NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05655456542. Het bedrijf Pluczenik Diamond Company NV bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 51; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in Pluczenik Diamond Company NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pluczenik Diamond Company NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pluczenik Diamond Company NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pluczenik Diamond Company NV, openstaande posities, locatie van Pluczenik Diamond Company NV op de kaart.

Pluczenik Diamond Company NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pluczenik Diamond Company NV, company assigned to the tax number BE05655456542. The company Pluczenik Diamond Company NV is located at the address: Hoveniersstraat 51; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond - Dealers. Products created in Pluczenik Diamond Company NV were not found.
The main activity of Pluczenik Diamond Company NV is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pluczenik Diamond Company NV is not available. You also can look at reviews of Pluczenik Diamond Company NV, open positions, location of Pluczenik Diamond Company NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pluczenik Diamond Company NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pluczenik Diamond Company NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pluczenik Diamond Company NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pluczenik Diamond Company NV, employees, financial statistics.