ISAAK TEICHMAN

Contactgegevens ISAAK TEICHMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISAAK TEICHMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISAAK TEICHMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PAVOTS 14B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27057184 (+32-27057184) 27057184 (+32-27057184)

Fax (fax): +32 (53) 285-60-75 +32 (53) 285-60-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISAAK TEICHMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISAAK TEICHMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISAAK TEICHMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISAAK TEICHMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISAAK TEICHMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISAAK TEICHMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISAAK TEICHMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISAAK TEICHMAN
Products information ISAAK TEICHMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03041259765
Ondernemingsnummer: 9062591552
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Taille de Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISAAK TEICHMAN
(Get full report from official database of BE for ISAAK TEICHMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISAAK TEICHMAN
Addition kinds of activities for ISAAK TEICHMAN

873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
38429921. brancards | Stretchers
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij ISAAK TEICHMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISAAK TEICHMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISAAK TEICHMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISAAK TEICHMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van ISAAK TEICHMAN in sociale netwerken
Look for responds of ISAAK TEICHMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISAAK TEICHMAN. Laat een reactie achter voor ISAAK TEICHMAN. ISAAK TEICHMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISAAK TEICHMAN. Leave a respond for ISAAK TEICHMAN. ISAAK TEICHMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISAAK TEICHMAN op de google maps. Adres en contacten ISAAK TEICHMAN
Location of ISAAK TEICHMAN on the google maps. Address and contacts of ISAAK TEICHMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ISAAK TEICHMAN ISAAK TEICHMAN: Wall to Wall BVBA | INTERIEURBOUW DAMEN | M. BOURMANNE | DOUCET Y. | VERLOY

Other related companies as ISAAK TEICHMAN: Wall to Wall BVBA | INTERIEURBOUW DAMEN | M. BOURMANNE | DOUCET Y. | VERLOY

ISAAK TEICHMAN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISAAK TEICHMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03041259765. Het bedrijf ISAAK TEICHMAN bevindt zich op het adres: RUE DES PAVOTS 14B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants..
De hoofdactiviteit van ISAAK TEICHMAN is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISAAK TEICHMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISAAK TEICHMAN, openstaande posities, locatie van ISAAK TEICHMAN op de kaart.

ISAAK TEICHMAN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISAAK TEICHMAN, company assigned to the tax number BE03041259765. The company ISAAK TEICHMAN is located at the address: RUE DES PAVOTS 14B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijoux Fab. List of products are Activités: Taille de Diamants..
The main activity of ISAAK TEICHMAN is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ISAAK TEICHMAN is not available. You also can look at reviews of ISAAK TEICHMAN, open positions, location of ISAAK TEICHMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISAAK TEICHMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISAAK TEICHMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISAAK TEICHMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISAAK TEICHMAN, employees, financial statistics.