Impormatex SA

Contactgegevens Impormatex SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impormatex SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Impormatex SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Gambetta 82-90; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 22 71 77 (+32-064 22 71 77) 064 22 71 77 (+32-064 22 71 77)

Fax (fax): 064 22 95 22 (+32-064 22 95 22) 064 22 95 22 (+32-064 22 95 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impormatex SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impormatex SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impormatex SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impormatex SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impormatex SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impormatex SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impormatex SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impormatex SA
Products information Impormatex SA

BTW identificatienummer (tax): BE06855163574
Ondernemingsnummer: 5720001220
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Jewellers - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impormatex SA
(Get full report from official database of BE for Impormatex SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Impormatex SA
Addition kinds of activities for Impormatex SA

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
20260000. Vloeistofmelk | Fluid milk
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
33120102. Ammoniumsulfaat, uit chemische herstelcokesovens | Ammonium sulfate, from chemical recovery coke ovens
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies

Werken bij Impormatex SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impormatex SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impormatex SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impormatex SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

Zoek naar antwoorden van Impormatex SA in sociale netwerken
Look for responds of Impormatex SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impormatex SA. Laat een reactie achter voor Impormatex SA. Impormatex SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impormatex SA. Leave a respond for Impormatex SA. Impormatex SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impormatex SA op de google maps. Adres en contacten Impormatex SA
Location of Impormatex SA on the google maps. Address and contacts of Impormatex SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Impormatex SA Impormatex SA: 'T HAMSTERKE | MICHEL AMANT | IMMONANI | DEBIT ET FROID | KLEDING M. DE KORT

Other related companies as Impormatex SA: 'T HAMSTERKE | MICHEL AMANT | IMMONANI | DEBIT ET FROID | KLEDING M. DE KORT

Impormatex SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impormatex SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06855163574. Het bedrijf Impormatex SA bevindt zich op het adres: Avenue Gambetta 82-90; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Lijst met producten zijn Jewellers - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Impormatex SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impormatex SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impormatex SA, openstaande posities, locatie van Impormatex SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Impormatex SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impormatex SA, company assigned to the tax number BE06855163574. The company Impormatex SA is located at the address: Avenue Gambetta 82-90; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diamond - Dealers. List of products are Jewellers - Mfg. & Whol..
The main activity of Impormatex SA is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Impormatex SA is not available. You also can look at reviews of Impormatex SA, open positions, location of Impormatex SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impormatex SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impormatex SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impormatex SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impormatex SA, employees, financial statistics.