Biocode S.A.

Contactgegevens Biocode S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biocode S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biocode S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 101-103 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biocode S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biocode S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biocode S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biocode S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biocode S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biocode S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biocode S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biocode S.A.
Products information Biocode S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Medical diagnostics

Product categorie (product category): Diagnostic Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biocode S.A.
(Get full report from official database of BE for Biocode S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biocode S.A.
Addition kinds of activities for Biocode S.A.

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
07510100. Vee diensten | Cattle services
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
38299912. Pitometers | Pitometers
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij Biocode S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biocode S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biocode S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biocode S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Biocode S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Biocode S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biocode S.A.. Laat een reactie achter voor Biocode S.A.. Biocode S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biocode S.A.. Leave a respond for Biocode S.A.. Biocode S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biocode S.A. op de google maps. Adres en contacten Biocode S.A.
Location of Biocode S.A. on the google maps. Address and contacts of Biocode S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Biocode S.A. Biocode S.A.: IGNACE | BOUCHERIE LALLEMAND | SALVATORRUSTHUIS | RAYMOND KERFF | UNION ET LIBERT?

Other related companies as Biocode S.A.: IGNACE | BOUCHERIE LALLEMAND | SALVATORRUSTHUIS | RAYMOND KERFF | UNION ET LIBERT?

Biocode S.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biocode S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf Biocode S.A. bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 101-103 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diagnostic Products. Lijst met producten zijn Medical diagnostics.
De hoofdactiviteit van Biocode S.A. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biocode S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biocode S.A., openstaande posities, locatie van Biocode S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biocode S.A. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biocode S.A., company assigned to the tax number BE05946868896. The company Biocode S.A. is located at the address: Rue Ernest Solvay 101-103 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diagnostic Products. List of products are Medical diagnostics.
The main activity of Biocode S.A. is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Biocode S.A. is not available. You also can look at reviews of Biocode S.A., open positions, location of Biocode S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biocode S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biocode S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biocode S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biocode S.A., employees, financial statistics.