Vector International B.V.B.A.

Contactgegevens Vector International B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vector International B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vector International B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Interleuvenlaan 46 3001 Heverlee, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vector International B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vector International B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vector International B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vector International B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vector International B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vector International B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vector International B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vector International B.V.B.A.
Products information Vector International B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07686004638
Ondernemingsnummer: 6033386230
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Devices and systems for building automation; Free-programmable control units; Microcomputers and microcomputer systems; Microprocessor controls; Microprocessors,microcomputers; Single-board microcomputers

Product categorie (product category): Development Of Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vector International B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vector International B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vector International B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vector International B.V.B.A.

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic

Werken bij Vector International B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vector International B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vector International B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vector International B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Vector International B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vector International B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vector International B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vector International B.V.B.A.. Vector International B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vector International B.V.B.A.. Leave a respond for Vector International B.V.B.A.. Vector International B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vector International B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vector International B.V.B.A.
Location of Vector International B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vector International B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vector International B.V.B.A. Vector International B.V.B.A.: FLAUTOBEDRIJF Y & N CLAESSENS BVBA | Baekelandt Guido | Blommaert BVBA | ANDRE JOSEPH | ETS. FOULON

Other related companies as Vector International B.V.B.A.: FLAUTOBEDRIJF Y & N CLAESSENS BVBA | Baekelandt Guido | Blommaert BVBA | ANDRE JOSEPH | ETS. FOULON

Vector International B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vector International B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686004638. Het bedrijf Vector International B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 46 3001 Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Development Of Software. Lijst met producten zijn Devices and systems for building automation; Free-programmable control units; Microcomputers and microcomputer systems; Microprocessor controls; Microprocessors,microcomputers; Single-board microcomputers.
De hoofdactiviteit van Vector International B.V.B.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vector International B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vector International B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vector International B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vector International B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vector International B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07686004638. The company Vector International B.V.B.A. is located at the address: Interleuvenlaan 46 3001 Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Development Of Software. List of products are Devices and systems for building automation; Free-programmable control units; Microcomputers and microcomputer systems; Microprocessor controls; Microprocessors,microcomputers; Single-board microcomputers.
The main activity of Vector International B.V.B.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vector International B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vector International B.V.B.A., open positions, location of Vector International B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vector International B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vector International B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vector International B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vector International B.V.B.A., employees, financial statistics.