Service Soft Europe NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Service Soft Europe NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Service Soft Europe NV

Contactgegevens Service Soft Europe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service Soft Europe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service Soft Europe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mallekotstraat 65 2500 Lier, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service Soft Europe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service Soft Europe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service Soft Europe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service Soft Europe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service Soft Europe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service Soft Europe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service Soft Europe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service Soft Europe NV
Products information Service Soft Europe NV

BTW identificatienummer (tax): BE06274536132
Ondernemingsnummer: 8529754638
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Diagnostic software for PCs; Expert system software; Internet software; Online shopping software,Internet shopping software; Remote maintenance software; Setup tools; Software for accounting and finance,banking and insurance industry; Software for after-sales service coordination; Software for e-mail; Software for electronic commerce and business; Software service; Telemarketing software,telephone marketing software

Product categorie (product category): Development Of Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service Soft Europe NV
(Get full report from official database of BE for Service Soft Europe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service Soft Europe NV
Addition kinds of activities for Service Soft Europe NV

344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
17990105. Zwembad constructie | Swimming pool construction
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop

Werken bij Service Soft Europe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service Soft Europe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service Soft Europe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service Soft Europe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van Service Soft Europe NV in sociale netwerken
Look for responds of Service Soft Europe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service Soft Europe NV. Laat een reactie achter voor Service Soft Europe NV. Service Soft Europe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service Soft Europe NV. Leave a respond for Service Soft Europe NV. Service Soft Europe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service Soft Europe NV op de google maps. Adres en contacten Service Soft Europe NV
Location of Service Soft Europe NV on the google maps. Address and contacts of Service Soft Europe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Service Soft Europe NV Service Soft Europe NV: Librairie Bosquetia SC | RADEBO | DRUKKERIJ DE VROEY | Reubens J BVBA | iacp 2001 asbl

Other related companies as Service Soft Europe NV: Librairie Bosquetia SC | RADEBO | DRUKKERIJ DE VROEY | Reubens J BVBA | iacp 2001 asbl

Service Soft Europe NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Service Soft Europe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06274536132. Het bedrijf Service Soft Europe NV bevindt zich op het adres: Mallekotstraat 65 2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Development Of Software. Lijst met producten zijn Diagnostic software for PCs; Expert system software; Internet software; Online shopping software,Internet shopping software; Remote maintenance software; Setup tools; Software for accounting and finance,banking and insurance industry; Software for after-sales service coordination; Software for e-mail; Software for electronic commerce and business; Software service; Telemarketing software,telephone marketing software.
De hoofdactiviteit van Service Soft Europe NV is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service Soft Europe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service Soft Europe NV, openstaande posities, locatie van Service Soft Europe NV op de kaart.

Service Soft Europe NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Service Soft Europe NV, company assigned to the tax number BE06274536132. The company Service Soft Europe NV is located at the address: Mallekotstraat 65 2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Development Of Software. List of products are Diagnostic software for PCs; Expert system software; Internet software; Online shopping software,Internet shopping software; Remote maintenance software; Setup tools; Software for accounting and finance,banking and insurance industry; Software for after-sales service coordination; Software for e-mail; Software for electronic commerce and business; Software service; Telemarketing software,telephone marketing software.
The main activity of Service Soft Europe NV is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Service Soft Europe NV is not available. You also can look at reviews of Service Soft Europe NV, open positions, location of Service Soft Europe NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service Soft Europe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service Soft Europe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service Soft Europe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service Soft Europe NV, employees, financial statistics.