Filemaker B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Filemaker B.V.B.A.
Private companiesTransportation Equipment • Filemaker B.V.B.A.

Contactgegevens Filemaker B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filemaker B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filemaker B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 117b7 1740 Ternat, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filemaker B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filemaker B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filemaker B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filemaker B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filemaker B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filemaker B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filemaker B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filemaker B.V.B.A.
Products information Filemaker B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09801147460
Ondernemingsnummer: 8654998779
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Development of software

Product categorie (product category): Development Of Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filemaker B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Filemaker B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filemaker B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Filemaker B.V.B.A.

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec

Werken bij Filemaker B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filemaker B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filemaker B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filemaker B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van Filemaker B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Filemaker B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filemaker B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Filemaker B.V.B.A.. Filemaker B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filemaker B.V.B.A.. Leave a respond for Filemaker B.V.B.A.. Filemaker B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filemaker B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Filemaker B.V.B.A.
Location of Filemaker B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Filemaker B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Filemaker B.V.B.A. Filemaker B.V.B.A.: Lamand & Fils | B.C. FORUM | GEORGES BERTRAND ET CIE | AZ VAN ENSCHODT | Recht Vooruit

Other related companies as Filemaker B.V.B.A.: Lamand & Fils | B.C. FORUM | GEORGES BERTRAND ET CIE | AZ VAN ENSCHODT | Recht Vooruit

Filemaker B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Filemaker B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801147460. Het bedrijf Filemaker B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Assesteenweg 117b7 1740 Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Development Of Software. Lijst met producten zijn Development of software.
De hoofdactiviteit van Filemaker B.V.B.A. is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filemaker B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filemaker B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Filemaker B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filemaker B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Filemaker B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09801147460. The company Filemaker B.V.B.A. is located at the address: Assesteenweg 117b7 1740 Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Development Of Software. List of products are Development of software.
The main activity of Filemaker B.V.B.A. is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Filemaker B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Filemaker B.V.B.A., open positions, location of Filemaker B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filemaker B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filemaker B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filemaker B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filemaker B.V.B.A., employees, financial statistics.