Atil S.A.

Contactgegevens Atil S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atil S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atil S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Parc 84 4053 Embourg, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atil S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atil S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atil S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atil S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atil S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atil S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atil S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atil S.A.
Products information Atil S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04596649169
Ondernemingsnummer: 3383483886
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Development of soft and hardware

Product categorie (product category): Development Of Soft And Hardware

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atil S.A.
(Get full report from official database of BE for Atil S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atil S.A.
Addition kinds of activities for Atil S.A.

335503. Aluminium staaf | Aluminum ingot
507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij Atil S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atil S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atil S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atil S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Huishoudhulp regio Kaprijke - voltijds / deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Atil S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Atil S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atil S.A.. Laat een reactie achter voor Atil S.A.. Atil S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atil S.A.. Leave a respond for Atil S.A.. Atil S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atil S.A. op de google maps. Adres en contacten Atil S.A.
Location of Atil S.A. on the google maps. Address and contacts of Atil S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Atil S.A. Atil S.A.: IBS-INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEMS NV | Lysens Karolien | B.E.A.I. | CORDONNERIE FRAN?OIS & FILS | FRENAVER

Other related companies as Atil S.A.: IBS-INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEMS NV | Lysens Karolien | B.E.A.I. | CORDONNERIE FRAN?OIS & FILS | FRENAVER

Atil S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atil S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04596649169. Het bedrijf Atil S.A. bevindt zich op het adres: Avenue du Parc 84 4053 Embourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Development Of Soft And Hardware. Lijst met producten zijn Development of soft and hardware.
De hoofdactiviteit van Atil S.A. is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atil S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atil S.A., openstaande posities, locatie van Atil S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atil S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atil S.A., company assigned to the tax number BE04596649169. The company Atil S.A. is located at the address: Avenue du Parc 84 4053 Embourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Development Of Soft And Hardware. List of products are Development of soft and hardware.
The main activity of Atil S.A. is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atil S.A. is not available. You also can look at reviews of Atil S.A., open positions, location of Atil S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atil S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atil S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atil S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atil S.A., employees, financial statistics.