CONSTANT SOMERS

Contactgegevens CONSTANT SOMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTANT SOMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTANT SOMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELPLEINSTRAAT 43BA; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32314818 32314818

Fax (fax): +32 (11) 305-27-48 +32 (11) 305-27-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTANT SOMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTANT SOMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTANT SOMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTANT SOMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTANT SOMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTANT SOMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTANT SOMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTANT SOMERS
Products information CONSTANT SOMERS

BTW identificatienummer (tax): BE02443328857
Ondernemingsnummer: 4148132324
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CONSTANT SOMERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Deurwaarders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTANT SOMERS
(Get full report from official database of BE for CONSTANT SOMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTANT SOMERS
Addition kinds of activities for CONSTANT SOMERS

342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
23399903. Jeans: vrouwen, misses 'en junioren' | Jeans: women's, misses', and juniors'
28340201. pijnstillers | Analgesics
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij CONSTANT SOMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTANT SOMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTANT SOMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTANT SOMERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van CONSTANT SOMERS in sociale netwerken
Look for responds of CONSTANT SOMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTANT SOMERS. Laat een reactie achter voor CONSTANT SOMERS. CONSTANT SOMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTANT SOMERS. Leave a respond for CONSTANT SOMERS. CONSTANT SOMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTANT SOMERS op de google maps. Adres en contacten CONSTANT SOMERS
Location of CONSTANT SOMERS on the google maps. Address and contacts of CONSTANT SOMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTANT SOMERS CONSTANT SOMERS: DE LEERSNYDER | RDR | ERBI | DE EENDRACHT | MARC SINTOBIN

Other related companies as CONSTANT SOMERS: DE LEERSNYDER | RDR | ERBI | DE EENDRACHT | MARC SINTOBIN

CONSTANT SOMERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTANT SOMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443328857. Het bedrijf CONSTANT SOMERS bevindt zich op het adres: KASTEELPLEINSTRAAT 43BA; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Deurwaarders. Producten gemaakt in CONSTANT SOMERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTANT SOMERS is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTANT SOMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTANT SOMERS, openstaande posities, locatie van CONSTANT SOMERS op de kaart.

CONSTANT SOMERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTANT SOMERS, company assigned to the tax number BE02443328857. The company CONSTANT SOMERS is located at the address: KASTEELPLEINSTRAAT 43BA; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Deurwaarders. Products created in CONSTANT SOMERS were not found.
The main activity of CONSTANT SOMERS is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTANT SOMERS is not available. You also can look at reviews of CONSTANT SOMERS, open positions, location of CONSTANT SOMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTANT SOMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTANT SOMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTANT SOMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTANT SOMERS, employees, financial statistics.