BUREAU VANDEMOORTELE

Contactgegevens BUREAU VANDEMOORTELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VANDEMOORTELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VANDEMOORTELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II-LAAN 51; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50334466 (+32-50334466) 50334466 (+32-50334466)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VANDEMOORTELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VANDEMOORTELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VANDEMOORTELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VANDEMOORTELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VANDEMOORTELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VANDEMOORTELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VANDEMOORTELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VANDEMOORTELE
Products information BUREAU VANDEMOORTELE

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BUREAU VANDEMOORTELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Deurwaarders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VANDEMOORTELE
(Get full report from official database of BE for BUREAU VANDEMOORTELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VANDEMOORTELE
Addition kinds of activities for BUREAU VANDEMOORTELE

14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
22210305. Georgettes | Georgettes
28120100. alkaliën | Alkalies
30890602. Caseïne producten | Casein products
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general

Werken bij BUREAU VANDEMOORTELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VANDEMOORTELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VANDEMOORTELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VANDEMOORTELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VANDEMOORTELE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VANDEMOORTELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VANDEMOORTELE. Laat een reactie achter voor BUREAU VANDEMOORTELE. BUREAU VANDEMOORTELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VANDEMOORTELE. Leave a respond for BUREAU VANDEMOORTELE. BUREAU VANDEMOORTELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VANDEMOORTELE op de google maps. Adres en contacten BUREAU VANDEMOORTELE
Location of BUREAU VANDEMOORTELE on the google maps. Address and contacts of BUREAU VANDEMOORTELE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VANDEMOORTELE BUREAU VANDEMOORTELE: LADY EN DE VAGEBOND | G.S. SERVICES | MONIQUE VAN VOOREN | GENEVI?VE DECEUNINCK | Steenmans H

Other related companies as BUREAU VANDEMOORTELE: LADY EN DE VAGEBOND | G.S. SERVICES | MONIQUE VAN VOOREN | GENEVI?VE DECEUNINCK | Steenmans H

BUREAU VANDEMOORTELE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VANDEMOORTELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf BUREAU VANDEMOORTELE bevindt zich op het adres: LEOPOLD II-LAAN 51; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Deurwaarders. Producten gemaakt in BUREAU VANDEMOORTELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VANDEMOORTELE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VANDEMOORTELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VANDEMOORTELE, openstaande posities, locatie van BUREAU VANDEMOORTELE op de kaart.

BUREAU VANDEMOORTELE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VANDEMOORTELE, company assigned to the tax number BE02187622070. The company BUREAU VANDEMOORTELE is located at the address: LEOPOLD II-LAAN 51; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Deurwaarders. Products created in BUREAU VANDEMOORTELE were not found.
The main activity of BUREAU VANDEMOORTELE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VANDEMOORTELE is not available. You also can look at reviews of BUREAU VANDEMOORTELE, open positions, location of BUREAU VANDEMOORTELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VANDEMOORTELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VANDEMOORTELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VANDEMOORTELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VANDEMOORTELE, employees, financial statistics.