AGENCE EPHICAS

Contactgegevens AGENCE EPHICAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE EPHICAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE EPHICAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Source 35; 1370; Jodoigne (Zétrud-Lumay), België

Telefoon (phone): 0475 65 22 91 (+32-0475 65 22 91) 0475 65 22 91 (+32-0475 65 22 91)

Fax (fax): +32 (60) 719-34-49 +32 (60) 719-34-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE EPHICAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE EPHICAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE EPHICAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE EPHICAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE EPHICAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE EPHICAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE EPHICAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE EPHICAS
Products information AGENCE EPHICAS

BTW identificatienummer (tax): BE04384338378
Ondernemingsnummer: 7322906494
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in AGENCE EPHICAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Detective agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE EPHICAS
(Get full report from official database of BE for AGENCE EPHICAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE EPHICAS
Addition kinds of activities for AGENCE EPHICAS

32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
51370202. Lingerie | Lingerie
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij AGENCE EPHICAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE EPHICAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE EPHICAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE EPHICAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van AGENCE EPHICAS in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE EPHICAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE EPHICAS. Laat een reactie achter voor AGENCE EPHICAS. AGENCE EPHICAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE EPHICAS. Leave a respond for AGENCE EPHICAS. AGENCE EPHICAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE EPHICAS op de google maps. Adres en contacten AGENCE EPHICAS
Location of AGENCE EPHICAS on the google maps. Address and contacts of AGENCE EPHICAS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE EPHICAS AGENCE EPHICAS: RESIDENTIE DEN BLIJK | UNITRADE | M.E.G. SPRL | TOM DE SMET | REYNDRUK

Other related companies as AGENCE EPHICAS: RESIDENTIE DEN BLIJK | UNITRADE | M.E.G. SPRL | TOM DE SMET | REYNDRUK

AGENCE EPHICAS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE EPHICAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04384338378. Het bedrijf AGENCE EPHICAS bevindt zich op het adres: Rue de la Source 35; 1370; Jodoigne (Zétrud-Lumay). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Detective agencies. Producten gemaakt in AGENCE EPHICAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE EPHICAS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE EPHICAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE EPHICAS, openstaande posities, locatie van AGENCE EPHICAS op de kaart.

AGENCE EPHICAS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE EPHICAS, company assigned to the tax number BE04384338378. The company AGENCE EPHICAS is located at the address: Rue de la Source 35; 1370; Jodoigne (Zétrud-Lumay). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Detective agencies. Products created in AGENCE EPHICAS were not found.
The main activity of AGENCE EPHICAS is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE EPHICAS is not available. You also can look at reviews of AGENCE EPHICAS, open positions, location of AGENCE EPHICAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE EPHICAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE EPHICAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE EPHICAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE EPHICAS, employees, financial statistics.