Paul Kusseneers B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Paul Kusseneers B.V.B.A.
Private companiesCoal Mining • Paul Kusseneers B.V.B.A.

Contactgegevens Paul Kusseneers B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul Kusseneers B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul Kusseneers B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ondernemersstraat 15 2500 Lier, België

Telefoon (phone): 03.488 06 40 (+32-03.488 06 40) 03.488 06 40 (+32-03.488 06 40)

Fax (fax): 03.489 28 42 (+32-03.489 28 42) 03.489 28 42 (+32-03.489 28 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul Kusseneers B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul Kusseneers B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul Kusseneers B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul Kusseneers B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul Kusseneers B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul Kusseneers B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul Kusseneers B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul Kusseneers B.V.B.A.
Products information Paul Kusseneers B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07861236572
Ondernemingsnummer: 8684936523
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Graphic designers

Product categorie (product category): Designs For Advertising

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul Kusseneers B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Paul Kusseneers B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul Kusseneers B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Paul Kusseneers B.V.B.A.

22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28699906. Koolstoftetrachloride | Carbon tetrachloride
42120101. Diervervoer | Animal transport
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
54619907. Pies | Pies

Werken bij Paul Kusseneers B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul Kusseneers B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul Kusseneers B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul Kusseneers B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Paul Kusseneers B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Paul Kusseneers B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul Kusseneers B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Paul Kusseneers B.V.B.A.. Paul Kusseneers B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul Kusseneers B.V.B.A.. Leave a respond for Paul Kusseneers B.V.B.A.. Paul Kusseneers B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul Kusseneers B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Paul Kusseneers B.V.B.A.
Location of Paul Kusseneers B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Paul Kusseneers B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul Kusseneers B.V.B.A. Paul Kusseneers B.V.B.A.: D'HAENE-MICHEL | SOPHIE COLBRANT | CHRISTIAN GONDRY | Defresne SPRL | ENT. SP. WINALOISE

Other related companies as Paul Kusseneers B.V.B.A.: D'HAENE-MICHEL | SOPHIE COLBRANT | CHRISTIAN GONDRY | Defresne SPRL | ENT. SP. WINALOISE

Paul Kusseneers B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul Kusseneers B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07861236572. Het bedrijf Paul Kusseneers B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ondernemersstraat 15 2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Designs For Advertising. Lijst met producten zijn Graphic designers.
De hoofdactiviteit van Paul Kusseneers B.V.B.A. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul Kusseneers B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul Kusseneers B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Paul Kusseneers B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul Kusseneers B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paul Kusseneers B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07861236572. The company Paul Kusseneers B.V.B.A. is located at the address: Ondernemersstraat 15 2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Designs For Advertising. List of products are Graphic designers.
The main activity of Paul Kusseneers B.V.B.A. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul Kusseneers B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Paul Kusseneers B.V.B.A., open positions, location of Paul Kusseneers B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul Kusseneers B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul Kusseneers B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul Kusseneers B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul Kusseneers B.V.B.A., employees, financial statistics.