De Clercq B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • De Clercq B.V.B.A.
Private companiesEducational Services • De Clercq B.V.B.A.

Contactgegevens De Clercq B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvestraat 141 9320 Erembodegem (Aalst), België

Telefoon (phone): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

Fax (fax): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq B.V.B.A.
Products information De Clercq B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03605133056
Ondernemingsnummer: 4630981445
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Dentures

Product categorie (product category): Dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for De Clercq B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq B.V.B.A.
Addition kinds of activities for De Clercq B.V.B.A.

581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
14220101. Landbouwkalksteen, grond | Agricultural limestone, ground
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
23999908. parachutes | Parachutes
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile

Werken bij De Clercq B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van De Clercq B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor De Clercq B.V.B.A.. De Clercq B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq B.V.B.A.. Leave a respond for De Clercq B.V.B.A.. De Clercq B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten De Clercq B.V.B.A.
Location of De Clercq B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of De Clercq B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq B.V.B.A. De Clercq B.V.B.A.: BERNARD BLONDEEL | GEBROEDERS SCHENCK | V.C. MOORSEL | V.K. WEERDE | LABO JEUNEHOMME-LEGRAND

Other related companies as De Clercq B.V.B.A.: BERNARD BLONDEEL | GEBROEDERS SCHENCK | V.C. MOORSEL | V.K. WEERDE | LABO JEUNEHOMME-LEGRAND

De Clercq B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03605133056. Het bedrijf De Clercq B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Leuvestraat 141 9320 Erembodegem (Aalst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentures. Lijst met producten zijn Dentures.
De hoofdactiviteit van De Clercq B.V.B.A. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq B.V.B.A., openstaande posities, locatie van De Clercq B.V.B.A. op de kaart.

De Clercq B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03605133056. The company De Clercq B.V.B.A. is located at the address: Leuvestraat 141 9320 Erembodegem (Aalst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentures. List of products are Dentures.
The main activity of De Clercq B.V.B.A. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of De Clercq B.V.B.A., open positions, location of De Clercq B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq B.V.B.A., employees, financial statistics.