Waegenaere A

Contactgegevens Waegenaere A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Waegenaere A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Waegenaere A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ridder Karel Van Praetstraat 1; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 685 26 60 (+32-03 685 26 60) 03 685 26 60 (+32-03 685 26 60)

Fax (fax): +32 (58) 780-52-18 +32 (58) 780-52-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Waegenaere A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Waegenaere A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Waegenaere A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Waegenaere A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Waegenaere A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Waegenaere A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Waegenaere A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Waegenaere A
Products information Waegenaere A

BTW identificatienummer (tax): BE01885223388
Ondernemingsnummer: 5154479980
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Waegenaere A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Waegenaere A
(Get full report from official database of BE for Waegenaere A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Waegenaere A
Addition kinds of activities for Waegenaere A

356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij Waegenaere A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Waegenaere A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Waegenaere A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Waegenaere A. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Waegenaere A in sociale netwerken
Look for responds of Waegenaere A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Waegenaere A. Laat een reactie achter voor Waegenaere A. Waegenaere A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Waegenaere A. Leave a respond for Waegenaere A. Waegenaere A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Waegenaere A op de google maps. Adres en contacten Waegenaere A
Location of Waegenaere A on the google maps. Address and contacts of Waegenaere A

Andere gerelateerde bedrijven als come Waegenaere A Waegenaere A: AD Delhaize | PEICHL - SCHOBBEN | IN | A.I.S. | LENS

Other related companies as Waegenaere A: AD Delhaize | PEICHL - SCHOBBEN | IN | A.I.S. | LENS

Waegenaere A is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Waegenaere A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01885223388. Het bedrijf Waegenaere A bevindt zich op het adres: Ridder Karel Van Praetstraat 1; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Waegenaere A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Waegenaere A is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Waegenaere A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Waegenaere A, openstaande posities, locatie van Waegenaere A op de kaart.

Waegenaere A is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Waegenaere A, company assigned to the tax number BE01885223388. The company Waegenaere A is located at the address: Ridder Karel Van Praetstraat 1; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Waegenaere A were not found.
The main activity of Waegenaere A is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Waegenaere A is not available. You also can look at reviews of Waegenaere A, open positions, location of Waegenaere A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Waegenaere A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Waegenaere A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Waegenaere A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Waegenaere A, employees, financial statistics.