Verheye Kaat

Contactgegevens Verheye Kaat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verheye Kaat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verheye Kaat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Huidevetterstraat 5; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 48 06 (+32-050 21 48 06) 050 21 48 06 (+32-050 21 48 06)

Fax (fax): +32 (3) 667-37-81 +32 (3) 667-37-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verheye Kaat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verheye Kaat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verheye Kaat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verheye Kaat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verheye Kaat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verheye Kaat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verheye Kaat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verheye Kaat
Products information Verheye Kaat

BTW identificatienummer (tax): BE04566986083
Ondernemingsnummer: 6856262207
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Verheye Kaat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verheye Kaat
(Get full report from official database of BE for Verheye Kaat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verheye Kaat
Addition kinds of activities for Verheye Kaat

421400. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
32110304. Structurele glas | Structural glass
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)

Werken bij Verheye Kaat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verheye Kaat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verheye Kaat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verheye Kaat. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Verheye Kaat in sociale netwerken
Look for responds of Verheye Kaat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verheye Kaat. Laat een reactie achter voor Verheye Kaat. Verheye Kaat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verheye Kaat. Leave a respond for Verheye Kaat. Verheye Kaat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verheye Kaat op de google maps. Adres en contacten Verheye Kaat
Location of Verheye Kaat on the google maps. Address and contacts of Verheye Kaat

Andere gerelateerde bedrijven als come Verheye Kaat Verheye Kaat: BELRAM | fiscodepuydt BVBA | VERMEULEN (Ets) | Mus茅e International du Carnaval | GUNTHER VAN BOST

Other related companies as Verheye Kaat: BELRAM | fiscodepuydt BVBA | VERMEULEN (Ets) | Mus茅e International du Carnaval | GUNTHER VAN BOST

Verheye Kaat is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verheye Kaat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04566986083. Het bedrijf Verheye Kaat bevindt zich op het adres: Huidevetterstraat 5; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Verheye Kaat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verheye Kaat is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verheye Kaat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verheye Kaat, openstaande posities, locatie van Verheye Kaat op de kaart.

Verheye Kaat is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verheye Kaat, company assigned to the tax number BE04566986083. The company Verheye Kaat is located at the address: Huidevetterstraat 5; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Verheye Kaat were not found.
The main activity of Verheye Kaat is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verheye Kaat is not available. You also can look at reviews of Verheye Kaat, open positions, location of Verheye Kaat on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verheye Kaat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verheye Kaat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verheye Kaat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verheye Kaat, employees, financial statistics.