Vanhaecke Pius

Contactgegevens Vanhaecke Pius: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhaecke Pius: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhaecke Pius

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Komvest 44; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 12 70 (+32-050 33 12 70) 050 33 12 70 (+32-050 33 12 70)

Fax (fax): +32 (84) 252-21-13 +32 (84) 252-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhaecke Pius: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhaecke Pius"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhaecke Pius"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhaecke Pius, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhaecke Pius. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhaecke Pius, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhaecke Pius. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhaecke Pius
Products information Vanhaecke Pius

BTW identificatienummer (tax): BE09987091064
Ondernemingsnummer: 8802490234
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vanhaecke Pius zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhaecke Pius
(Get full report from official database of BE for Vanhaecke Pius)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhaecke Pius
Addition kinds of activities for Vanhaecke Pius

287300. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec

Werken bij Vanhaecke Pius: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhaecke Pius: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhaecke Pius. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhaecke Pius. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van Vanhaecke Pius in sociale netwerken
Look for responds of Vanhaecke Pius in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhaecke Pius. Laat een reactie achter voor Vanhaecke Pius. Vanhaecke Pius bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhaecke Pius. Leave a respond for Vanhaecke Pius. Vanhaecke Pius on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhaecke Pius op de google maps. Adres en contacten Vanhaecke Pius
Location of Vanhaecke Pius on the google maps. Address and contacts of Vanhaecke Pius

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhaecke Pius Vanhaecke Pius: ´T GROEIT & ´T BLOEIT | ESSO | Omega Communication Partners BVBA | HUIS MATTHEUS | De Roeck Martine

Other related companies as Vanhaecke Pius: ´T GROEIT & ´T BLOEIT | ESSO | Omega Communication Partners BVBA | HUIS MATTHEUS | De Roeck Martine

Vanhaecke Pius is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhaecke Pius, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09987091064. Het bedrijf Vanhaecke Pius bevindt zich op het adres: Komvest 44; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Vanhaecke Pius zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhaecke Pius is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhaecke Pius is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhaecke Pius, openstaande posities, locatie van Vanhaecke Pius op de kaart.

Vanhaecke Pius is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhaecke Pius, company assigned to the tax number BE09987091064. The company Vanhaecke Pius is located at the address: Komvest 44; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Vanhaecke Pius were not found.
The main activity of Vanhaecke Pius is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhaecke Pius is not available. You also can look at reviews of Vanhaecke Pius, open positions, location of Vanhaecke Pius on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhaecke Pius, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhaecke Pius, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhaecke Pius, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhaecke Pius, employees, financial statistics.