Van Pamele J-P

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Pamele J-P
Private companiesCoal Mining • Van Pamele J-P

Contactgegevens Van Pamele J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Pamele J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Pamele J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geerwijnstraat 16-18; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 33 98 (+32-050 34 33 98) 050 34 33 98 (+32-050 34 33 98)

Fax (fax): +32 (71) 689-71-34 +32 (71) 689-71-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Pamele J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Pamele J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Pamele J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Pamele J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Pamele J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Pamele J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Pamele J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Pamele J-P
Products information Van Pamele J-P

BTW identificatienummer (tax): BE07322906494
Ondernemingsnummer: 4376098632
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Pamele J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Pamele J-P
(Get full report from official database of BE for Van Pamele J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Pamele J-P
Addition kinds of activities for Van Pamele J-P

07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
51310112. Smalle stoffen | Narrow fabrics

Werken bij Van Pamele J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Pamele J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Pamele J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Pamele J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Van Pamele J-P in sociale netwerken
Look for responds of Van Pamele J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Pamele J-P. Laat een reactie achter voor Van Pamele J-P. Van Pamele J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Pamele J-P. Leave a respond for Van Pamele J-P. Van Pamele J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Pamele J-P op de google maps. Adres en contacten Van Pamele J-P
Location of Van Pamele J-P on the google maps. Address and contacts of Van Pamele J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Pamele J-P Van Pamele J-P: Smets Diamant | Van Hoorebeke W | TIERC? FRANCO BELGE | L. DHONDT | PETRUS WILS

Other related companies as Van Pamele J-P: Smets Diamant | Van Hoorebeke W | TIERC? FRANCO BELGE | L. DHONDT | PETRUS WILS

Van Pamele J-P is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Pamele J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322906494. Het bedrijf Van Pamele J-P bevindt zich op het adres: Geerwijnstraat 16-18; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Van Pamele J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Pamele J-P is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Pamele J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Pamele J-P, openstaande posities, locatie van Van Pamele J-P op de kaart.

Van Pamele J-P is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Pamele J-P, company assigned to the tax number BE07322906494. The company Van Pamele J-P is located at the address: Geerwijnstraat 16-18; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Van Pamele J-P were not found.
The main activity of Van Pamele J-P is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Pamele J-P is not available. You also can look at reviews of Van Pamele J-P, open positions, location of Van Pamele J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Pamele J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Pamele J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Pamele J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Pamele J-P, employees, financial statistics.