Van Biesbroeck Francis

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Van Biesbroeck Francis
Private companiesInsurance Carriers • Van Biesbroeck Francis

Contactgegevens Van Biesbroeck Francis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Biesbroeck Francis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Biesbroeck Francis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kartuizersstraat 71; 3052; Oud-Heverlee (Blanden), België

Telefoon (phone): 016 39 88 44 (+32-016 39 88 44) 016 39 88 44 (+32-016 39 88 44)

Fax (fax): 016 39 88 43 (+32-016 39 88 43) 016 39 88 43 (+32-016 39 88 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Biesbroeck Francis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Biesbroeck Francis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Biesbroeck Francis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Biesbroeck Francis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Biesbroeck Francis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Biesbroeck Francis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Biesbroeck Francis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Biesbroeck Francis
Products information Van Biesbroeck Francis

BTW identificatienummer (tax): BE08959869384
Ondernemingsnummer: 9396850585
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Biesbroeck Francis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Biesbroeck Francis
(Get full report from official database of BE for Van Biesbroeck Francis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Biesbroeck Francis
Addition kinds of activities for Van Biesbroeck Francis

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
23890105. Bretels | Suspenders
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec

Werken bij Van Biesbroeck Francis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Biesbroeck Francis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Biesbroeck Francis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Biesbroeck Francis. Looking for open vacancies in other companies

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van Van Biesbroeck Francis in sociale netwerken
Look for responds of Van Biesbroeck Francis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Biesbroeck Francis. Laat een reactie achter voor Van Biesbroeck Francis. Van Biesbroeck Francis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Biesbroeck Francis. Leave a respond for Van Biesbroeck Francis. Van Biesbroeck Francis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Biesbroeck Francis op de google maps. Adres en contacten Van Biesbroeck Francis
Location of Van Biesbroeck Francis on the google maps. Address and contacts of Van Biesbroeck Francis

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Biesbroeck Francis Van Biesbroeck Francis: FLFREE RECORD SHOP (MEGA)STORE BEL SA | MARCEL SERVAIS | Vignoble (Le) | van Meerbeeck Jo?l | KESSEL

Other related companies as Van Biesbroeck Francis: FLFREE RECORD SHOP (MEGA)STORE BEL SA | MARCEL SERVAIS | Vignoble (Le) | van Meerbeeck Jo?l | KESSEL

Van Biesbroeck Francis is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Biesbroeck Francis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959869384. Het bedrijf Van Biesbroeck Francis bevindt zich op het adres: Kartuizersstraat 71; 3052; Oud-Heverlee (Blanden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Van Biesbroeck Francis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Biesbroeck Francis is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Biesbroeck Francis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Biesbroeck Francis, openstaande posities, locatie van Van Biesbroeck Francis op de kaart.

Van Biesbroeck Francis is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Biesbroeck Francis, company assigned to the tax number BE08959869384. The company Van Biesbroeck Francis is located at the address: Kartuizersstraat 71; 3052; Oud-Heverlee (Blanden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Van Biesbroeck Francis were not found.
The main activity of Van Biesbroeck Francis is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Biesbroeck Francis is not available. You also can look at reviews of Van Biesbroeck Francis, open positions, location of Van Biesbroeck Francis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Biesbroeck Francis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Biesbroeck Francis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Biesbroeck Francis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Biesbroeck Francis, employees, financial statistics.