Uytterhoeven Bert

Contactgegevens Uytterhoeven Bert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uytterhoeven Bert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uytterhoeven Bert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 139; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 11 98 (+32-03 480 11 98) 03 480 11 98 (+32-03 480 11 98)

Fax (fax): 03 480 11 98 (+32-03 480 11 98) 03 480 11 98 (+32-03 480 11 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uytterhoeven Bert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uytterhoeven Bert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uytterhoeven Bert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uytterhoeven Bert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uytterhoeven Bert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uytterhoeven Bert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uytterhoeven Bert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uytterhoeven Bert
Products information Uytterhoeven Bert

BTW identificatienummer (tax): BE08235046386
Ondernemingsnummer: 7838165283
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Uytterhoeven Bert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uytterhoeven Bert
(Get full report from official database of BE for Uytterhoeven Bert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uytterhoeven Bert
Addition kinds of activities for Uytterhoeven Bert

206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
20460307. Hoge fructose maïs siroop (hfcs) | High fructose corn syrup (hfcs)
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
50630505. Deurklokken, elektrisch | Door chimes, electric
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings

Werken bij Uytterhoeven Bert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uytterhoeven Bert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uytterhoeven Bert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uytterhoeven Bert. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Uytterhoeven Bert in sociale netwerken
Look for responds of Uytterhoeven Bert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uytterhoeven Bert. Laat een reactie achter voor Uytterhoeven Bert. Uytterhoeven Bert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uytterhoeven Bert. Leave a respond for Uytterhoeven Bert. Uytterhoeven Bert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uytterhoeven Bert op de google maps. Adres en contacten Uytterhoeven Bert
Location of Uytterhoeven Bert on the google maps. Address and contacts of Uytterhoeven Bert

Andere gerelateerde bedrijven als come Uytterhoeven Bert Uytterhoeven Bert: FREDDY DELAERE | COIFFURE HEIDI | EUROPEAN LINK VIEW SPRL | DE WOLF L | Alcotra NV

Other related companies as Uytterhoeven Bert: FREDDY DELAERE | COIFFURE HEIDI | EUROPEAN LINK VIEW SPRL | DE WOLF L | Alcotra NV

Uytterhoeven Bert is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uytterhoeven Bert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08235046386. Het bedrijf Uytterhoeven Bert bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 139; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Uytterhoeven Bert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uytterhoeven Bert is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uytterhoeven Bert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uytterhoeven Bert, openstaande posities, locatie van Uytterhoeven Bert op de kaart.

Uytterhoeven Bert is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uytterhoeven Bert, company assigned to the tax number BE08235046386. The company Uytterhoeven Bert is located at the address: Antwerpsesteenweg 139; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Uytterhoeven Bert were not found.
The main activity of Uytterhoeven Bert is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Uytterhoeven Bert is not available. You also can look at reviews of Uytterhoeven Bert, open positions, location of Uytterhoeven Bert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uytterhoeven Bert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uytterhoeven Bert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uytterhoeven Bert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uytterhoeven Bert, employees, financial statistics.