Stevens Eric

Contactgegevens Stevens Eric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stevens Eric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stevens Eric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 14 Box 2; 1851; Grimbergen (Humbeek), België

Telefoon (phone): 02 269 72 85 (+32-02 269 72 85) 02 269 72 85 (+32-02 269 72 85)

Fax (fax): +32 (68) 695-24-91 +32 (68) 695-24-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stevens Eric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stevens Eric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stevens Eric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stevens Eric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stevens Eric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stevens Eric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stevens Eric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stevens Eric
Products information Stevens Eric

BTW identificatienummer (tax): BE01904998779
Ondernemingsnummer: 8839294433
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Stevens Eric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stevens Eric
(Get full report from official database of BE for Stevens Eric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stevens Eric
Addition kinds of activities for Stevens Eric

509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
01799907. Olijfgaard | Olive grove
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household

Werken bij Stevens Eric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stevens Eric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stevens Eric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stevens Eric. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

Zoek naar antwoorden van Stevens Eric in sociale netwerken
Look for responds of Stevens Eric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stevens Eric. Laat een reactie achter voor Stevens Eric. Stevens Eric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stevens Eric. Leave a respond for Stevens Eric. Stevens Eric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stevens Eric op de google maps. Adres en contacten Stevens Eric
Location of Stevens Eric on the google maps. Address and contacts of Stevens Eric

Andere gerelateerde bedrijven als come Stevens Eric Stevens Eric: VANHELLEMONT MARC BVBA | DECORIZEL | BENO?T VAN DEN BERGHE | Hassogifts | Promax SA

Other related companies as Stevens Eric: VANHELLEMONT MARC BVBA | DECORIZEL | BENO?T VAN DEN BERGHE | Hassogifts | Promax SA

Stevens Eric is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stevens Eric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01904998779. Het bedrijf Stevens Eric bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 14 Box 2; 1851; Grimbergen (Humbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Stevens Eric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stevens Eric is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stevens Eric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stevens Eric, openstaande posities, locatie van Stevens Eric op de kaart.

Stevens Eric is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stevens Eric, company assigned to the tax number BE01904998779. The company Stevens Eric is located at the address: Dorpsstraat 14 Box 2; 1851; Grimbergen (Humbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Stevens Eric were not found.
The main activity of Stevens Eric is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stevens Eric is not available. You also can look at reviews of Stevens Eric, open positions, location of Stevens Eric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stevens Eric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stevens Eric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stevens Eric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stevens Eric, employees, financial statistics.