KINDERDROOM

Contactgegevens KINDERDROOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINDERDROOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINDERDROOM

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 451; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16445219 (+32-16445219) 16445219 (+32-16445219)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINDERDROOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINDERDROOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINDERDROOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINDERDROOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINDERDROOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINDERDROOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINDERDROOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINDERDROOM
Products information KINDERDROOM

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KINDERDROOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINDERDROOM
(Get full report from official database of BE for KINDERDROOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINDERDROOM
Addition kinds of activities for KINDERDROOM

451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
15220000. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
73890403. Batik werk | Batik work

Werken bij KINDERDROOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINDERDROOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINDERDROOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINDERDROOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van KINDERDROOM in sociale netwerken
Look for responds of KINDERDROOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINDERDROOM. Laat een reactie achter voor KINDERDROOM. KINDERDROOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINDERDROOM. Leave a respond for KINDERDROOM. KINDERDROOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINDERDROOM op de google maps. Adres en contacten KINDERDROOM
Location of KINDERDROOM on the google maps. Address and contacts of KINDERDROOM

Andere gerelateerde bedrijven als come KINDERDROOM KINDERDROOM: FLVERONIQUE SA | GEORGES T'JOEN | JOHAN HULPIA | PES S.A. (Product Engineering Services) | MONDIAL TOURS DE REYS

Other related companies as KINDERDROOM: FLVERONIQUE SA | GEORGES T'JOEN | JOHAN HULPIA | PES S.A. (Product Engineering Services) | MONDIAL TOURS DE REYS

KINDERDROOM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is KINDERDROOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf KINDERDROOM bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 451; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in KINDERDROOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KINDERDROOM is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINDERDROOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINDERDROOM, openstaande posities, locatie van KINDERDROOM op de kaart.

KINDERDROOM is a company, that was registered 1988 in Leuven region, Belgium. Full name of company is KINDERDROOM, company assigned to the tax number BE03008575439. The company KINDERDROOM is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 451; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in KINDERDROOM were not found.
The main activity of KINDERDROOM is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KINDERDROOM is not available. You also can look at reviews of KINDERDROOM, open positions, location of KINDERDROOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINDERDROOM, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINDERDROOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINDERDROOM, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINDERDROOM, employees, financial statistics.