Sarot Igor

Contactgegevens Sarot Igor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarot Igor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarot Igor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Gare 31; 5660; Couvin (Mariembourg), België

Telefoon (phone): 060 31 21 37 (+32-060 31 21 37) 060 31 21 37 (+32-060 31 21 37)

Fax (fax): +32 (16) 209-44-27 +32 (16) 209-44-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarot Igor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarot Igor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarot Igor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarot Igor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarot Igor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarot Igor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarot Igor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarot Igor
Products information Sarot Igor

BTW identificatienummer (tax): BE08358093261
Ondernemingsnummer: 6765899658
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Sarot Igor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarot Igor
(Get full report from official database of BE for Sarot Igor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarot Igor
Addition kinds of activities for Sarot Igor

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
631100. Levensverzekering | Life insurance
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
34960113. Geweven draad producten, niet inbegrepen | Woven wire products, nec
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij Sarot Igor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarot Igor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarot Igor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarot Igor. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van Sarot Igor in sociale netwerken
Look for responds of Sarot Igor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarot Igor. Laat een reactie achter voor Sarot Igor. Sarot Igor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarot Igor. Leave a respond for Sarot Igor. Sarot Igor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarot Igor op de google maps. Adres en contacten Sarot Igor
Location of Sarot Igor on the google maps. Address and contacts of Sarot Igor

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarot Igor Sarot Igor: FA. DE SMET & VAN DIEST | BAKKERIJ VAN DE POELE | LA SAUVENI?RE | Mema Machinery & Tools NV | DE KERPEL, PETER

Other related companies as Sarot Igor: FA. DE SMET & VAN DIEST | BAKKERIJ VAN DE POELE | LA SAUVENI?RE | Mema Machinery & Tools NV | DE KERPEL, PETER

Sarot Igor is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarot Igor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08358093261. Het bedrijf Sarot Igor bevindt zich op het adres: Boulevard de la Gare 31; 5660; Couvin (Mariembourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Sarot Igor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarot Igor is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarot Igor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarot Igor, openstaande posities, locatie van Sarot Igor op de kaart.

Sarot Igor is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarot Igor, company assigned to the tax number BE08358093261. The company Sarot Igor is located at the address: Boulevard de la Gare 31; 5660; Couvin (Mariembourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Sarot Igor were not found.
The main activity of Sarot Igor is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarot Igor is not available. You also can look at reviews of Sarot Igor, open positions, location of Sarot Igor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarot Igor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarot Igor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarot Igor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarot Igor, employees, financial statistics.