EURO FOR BABY & KIDS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • EURO FOR BABY & KIDS

Contactgegevens EURO FOR BABY & KIDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO FOR BABY & KIDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO FOR BABY & KIDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOCHOLTERKIEZEL 48; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89466900 (+32-89466900) 89466900 (+32-89466900)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO FOR BABY & KIDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO FOR BABY & KIDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO FOR BABY & KIDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO FOR BABY & KIDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO FOR BABY & KIDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO FOR BABY & KIDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO FOR BABY & KIDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO FOR BABY & KIDS
Products information EURO FOR BABY & KIDS

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in EURO FOR BABY & KIDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Lingerie and ondergoed; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO FOR BABY & KIDS
(Get full report from official database of BE for EURO FOR BABY & KIDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO FOR BABY & KIDS
Addition kinds of activities for EURO FOR BABY & KIDS

735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
51229904. Geneeskunde kast diversen | Medicine cabinet sundries
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij EURO FOR BABY & KIDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO FOR BABY & KIDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO FOR BABY & KIDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO FOR BABY & KIDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van EURO FOR BABY & KIDS in sociale netwerken
Look for responds of EURO FOR BABY & KIDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO FOR BABY & KIDS. Laat een reactie achter voor EURO FOR BABY & KIDS. EURO FOR BABY & KIDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO FOR BABY & KIDS. Leave a respond for EURO FOR BABY & KIDS. EURO FOR BABY & KIDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO FOR BABY & KIDS op de google maps. Adres en contacten EURO FOR BABY & KIDS
Location of EURO FOR BABY & KIDS on the google maps. Address and contacts of EURO FOR BABY & KIDS

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO FOR BABY & KIDS EURO FOR BABY & KIDS: F.C. ITALIA NAMUR | Gyselaers W | DEELKENS INTERCOIFFURE | VERCAMMEN EN ZONEN | Hobby Photo Video SPRL

Other related companies as EURO FOR BABY & KIDS: F.C. ITALIA NAMUR | Gyselaers W | DEELKENS INTERCOIFFURE | VERCAMMEN EN ZONEN | Hobby Photo Video SPRL

EURO FOR BABY & KIDS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO FOR BABY & KIDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf EURO FOR BABY & KIDS bevindt zich op het adres: BOCHOLTERKIEZEL 48; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Lingerie and ondergoed; Schoenen. Producten gemaakt in EURO FOR BABY & KIDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO FOR BABY & KIDS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO FOR BABY & KIDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO FOR BABY & KIDS, openstaande posities, locatie van EURO FOR BABY & KIDS op de kaart.

EURO FOR BABY & KIDS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO FOR BABY & KIDS, company assigned to the tax number BE08764587402. The company EURO FOR BABY & KIDS is located at the address: BOCHOLTERKIEZEL 48; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Lingerie and ondergoed; Schoenen. Products created in EURO FOR BABY & KIDS were not found.
The main activity of EURO FOR BABY & KIDS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO FOR BABY & KIDS is not available. You also can look at reviews of EURO FOR BABY & KIDS, open positions, location of EURO FOR BABY & KIDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO FOR BABY & KIDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO FOR BABY & KIDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO FOR BABY & KIDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO FOR BABY & KIDS, employees, financial statistics.