Philippot Marie-Pascale

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Philippot Marie-Pascale
Private companiesTobacco Products • Philippot Marie-Pascale

Contactgegevens Philippot Marie-Pascale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippot Marie-Pascale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippot Marie-Pascale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ecoles 5; 7830; Silly (Bassilly), België

Telefoon (phone): 068 45 69 39 (+32-068 45 69 39) 068 45 69 39 (+32-068 45 69 39)

Fax (fax): +32 (10) 978-66-65 +32 (10) 978-66-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippot Marie-Pascale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippot Marie-Pascale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippot Marie-Pascale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippot Marie-Pascale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippot Marie-Pascale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippot Marie-Pascale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippot Marie-Pascale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippot Marie-Pascale
Products information Philippot Marie-Pascale

BTW identificatienummer (tax): BE09898651123
Ondernemingsnummer: 7323181152
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Philippot Marie-Pascale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippot Marie-Pascale
(Get full report from official database of BE for Philippot Marie-Pascale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippot Marie-Pascale
Addition kinds of activities for Philippot Marie-Pascale

26310501. Karton | Cardboard
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
38429921. brancards | Stretchers
50390200. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij Philippot Marie-Pascale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippot Marie-Pascale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippot Marie-Pascale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippot Marie-Pascale. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Philippot Marie-Pascale in sociale netwerken
Look for responds of Philippot Marie-Pascale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippot Marie-Pascale. Laat een reactie achter voor Philippot Marie-Pascale. Philippot Marie-Pascale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippot Marie-Pascale. Leave a respond for Philippot Marie-Pascale. Philippot Marie-Pascale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippot Marie-Pascale op de google maps. Adres en contacten Philippot Marie-Pascale
Location of Philippot Marie-Pascale on the google maps. Address and contacts of Philippot Marie-Pascale

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippot Marie-Pascale Philippot Marie-Pascale: De Wilde Geoffrey | LITHO P. JACQUET | GEOTOP | Newa NV | HENRY HEILMANN

Other related companies as Philippot Marie-Pascale: De Wilde Geoffrey | LITHO P. JACQUET | GEOTOP | Newa NV | HENRY HEILMANN

Philippot Marie-Pascale is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Philippot Marie-Pascale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898651123. Het bedrijf Philippot Marie-Pascale bevindt zich op het adres: Rue des Ecoles 5; 7830; Silly (Bassilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Philippot Marie-Pascale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philippot Marie-Pascale is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippot Marie-Pascale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippot Marie-Pascale, openstaande posities, locatie van Philippot Marie-Pascale op de kaart.

Philippot Marie-Pascale is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Philippot Marie-Pascale, company assigned to the tax number BE09898651123. The company Philippot Marie-Pascale is located at the address: Rue des Ecoles 5; 7830; Silly (Bassilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Philippot Marie-Pascale were not found.
The main activity of Philippot Marie-Pascale is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippot Marie-Pascale is not available. You also can look at reviews of Philippot Marie-Pascale, open positions, location of Philippot Marie-Pascale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippot Marie-Pascale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippot Marie-Pascale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippot Marie-Pascale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippot Marie-Pascale, employees, financial statistics.