Michel J P

Contactgegevens Michel J P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michel J P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michel J P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 710; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 649 42 10 (+32-02 649 42 10) 02 649 42 10 (+32-02 649 42 10)

Fax (fax): +32 (71) 126-46-88 +32 (71) 126-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michel J P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michel J P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michel J P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michel J P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michel J P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michel J P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michel J P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michel J P
Products information Michel J P

BTW identificatienummer (tax): BE02050567626
Ondernemingsnummer: 5963623046
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Michel J P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michel J P
(Get full report from official database of BE for Michel J P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michel J P
Addition kinds of activities for Michel J P

02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij Michel J P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michel J P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michel J P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michel J P. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

Zoek naar antwoorden van Michel J P in sociale netwerken
Look for responds of Michel J P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michel J P. Laat een reactie achter voor Michel J P. Michel J P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michel J P. Leave a respond for Michel J P. Michel J P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michel J P op de google maps. Adres en contacten Michel J P
Location of Michel J P on the google maps. Address and contacts of Michel J P

Andere gerelateerde bedrijven als come Michel J P Michel J P: Art Gentil | GARAGE BUTTIENS NV | ATHL. IBERIA DEPORTIVO | MAISON DUPONT | OLAERTS W.

Other related companies as Michel J P: Art Gentil | GARAGE BUTTIENS NV | ATHL. IBERIA DEPORTIVO | MAISON DUPONT | OLAERTS W.

Michel J P is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michel J P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050567626. Het bedrijf Michel J P bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 710; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Michel J P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michel J P is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michel J P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michel J P, openstaande posities, locatie van Michel J P op de kaart.

Michel J P is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michel J P, company assigned to the tax number BE02050567626. The company Michel J P is located at the address: Chaussée de Waterloo 710; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Michel J P were not found.
The main activity of Michel J P is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michel J P is not available. You also can look at reviews of Michel J P, open positions, location of Michel J P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michel J P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michel J P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michel J P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michel J P, employees, financial statistics.