Mekeirele-Parmentier J

Contactgegevens Mekeirele-Parmentier J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mekeirele-Parmentier J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mekeirele-Parmentier J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 328; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 55 50 (+32-051 22 55 50) 051 22 55 50 (+32-051 22 55 50)

Fax (fax): +32 (11) 553-42-20 +32 (11) 553-42-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mekeirele-Parmentier J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mekeirele-Parmentier J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mekeirele-Parmentier J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mekeirele-Parmentier J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mekeirele-Parmentier J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mekeirele-Parmentier J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mekeirele-Parmentier J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mekeirele-Parmentier J
Products information Mekeirele-Parmentier J

BTW identificatienummer (tax): BE04147308349
Ondernemingsnummer: 6656311035
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Mekeirele-Parmentier J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mekeirele-Parmentier J
(Get full report from official database of BE for Mekeirele-Parmentier J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mekeirele-Parmentier J
Addition kinds of activities for Mekeirele-Parmentier J

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
38420400. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal

Werken bij Mekeirele-Parmentier J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mekeirele-Parmentier J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mekeirele-Parmentier J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mekeirele-Parmentier J. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Mekeirele-Parmentier J in sociale netwerken
Look for responds of Mekeirele-Parmentier J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mekeirele-Parmentier J. Laat een reactie achter voor Mekeirele-Parmentier J. Mekeirele-Parmentier J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mekeirele-Parmentier J. Leave a respond for Mekeirele-Parmentier J. Mekeirele-Parmentier J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mekeirele-Parmentier J op de google maps. Adres en contacten Mekeirele-Parmentier J
Location of Mekeirele-Parmentier J on the google maps. Address and contacts of Mekeirele-Parmentier J

Andere gerelateerde bedrijven als come Mekeirele-Parmentier J Mekeirele-Parmentier J: Liga BVBA | T.C. BASTOGNE | BETTY DE BOCK | FRITERIE ROYALE | Association Commerciale et Industrielle d'Arlon a.s.b.l.

Other related companies as Mekeirele-Parmentier J: Liga BVBA | T.C. BASTOGNE | BETTY DE BOCK | FRITERIE ROYALE | Association Commerciale et Industrielle d'Arlon a.s.b.l.

Mekeirele-Parmentier J is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mekeirele-Parmentier J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147308349. Het bedrijf Mekeirele-Parmentier J bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 328; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Mekeirele-Parmentier J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mekeirele-Parmentier J is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mekeirele-Parmentier J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mekeirele-Parmentier J, openstaande posities, locatie van Mekeirele-Parmentier J op de kaart.

Mekeirele-Parmentier J is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mekeirele-Parmentier J, company assigned to the tax number BE04147308349. The company Mekeirele-Parmentier J is located at the address: Meensesteenweg 328; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Mekeirele-Parmentier J were not found.
The main activity of Mekeirele-Parmentier J is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mekeirele-Parmentier J is not available. You also can look at reviews of Mekeirele-Parmentier J, open positions, location of Mekeirele-Parmentier J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mekeirele-Parmentier J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mekeirele-Parmentier J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mekeirele-Parmentier J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mekeirele-Parmentier J, employees, financial statistics.