Marysael Philippe

Contactgegevens Marysael Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marysael Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marysael Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beenhouwersstraat 34; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 32 23; 0477 50 57 98 (+32-050 33 32 23; 0477 50 57 98) 050 33 32 23; 0477 50 57 98 (+32-050 33 32 23; 0477 50 57 98)

Fax (fax): +32 (61) 618-17-39 +32 (61) 618-17-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marysael Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marysael Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marysael Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marysael Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marysael Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marysael Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marysael Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marysael Philippe
Products information Marysael Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE08355895996
Ondernemingsnummer: 9356475830
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Marysael Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marysael Philippe
(Get full report from official database of BE for Marysael Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marysael Philippe
Addition kinds of activities for Marysael Philippe

224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
20529905. koekjes | Cookies
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory

Werken bij Marysael Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marysael Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marysael Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marysael Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van Marysael Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Marysael Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marysael Philippe. Laat een reactie achter voor Marysael Philippe. Marysael Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marysael Philippe. Leave a respond for Marysael Philippe. Marysael Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marysael Philippe op de google maps. Adres en contacten Marysael Philippe
Location of Marysael Philippe on the google maps. Address and contacts of Marysael Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Marysael Philippe Marysael Philippe: HUIS MOESTERMANS | ROS | GARAGE FRANCKEN | REN? DE BIOLLEY | HANSSENS, PATRICK

Other related companies as Marysael Philippe: HUIS MOESTERMANS | ROS | GARAGE FRANCKEN | REN? DE BIOLLEY | HANSSENS, PATRICK

Marysael Philippe is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marysael Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08355895996. Het bedrijf Marysael Philippe bevindt zich op het adres: Beenhouwersstraat 34; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Marysael Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marysael Philippe is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marysael Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marysael Philippe, openstaande posities, locatie van Marysael Philippe op de kaart.

Marysael Philippe is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marysael Philippe, company assigned to the tax number BE08355895996. The company Marysael Philippe is located at the address: Beenhouwersstraat 34; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Marysael Philippe were not found.
The main activity of Marysael Philippe is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marysael Philippe is not available. You also can look at reviews of Marysael Philippe, open positions, location of Marysael Philippe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marysael Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marysael Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marysael Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marysael Philippe, employees, financial statistics.